Inici COMARQUES Taller per a professionals de la infància i famílies: “acompanyament respectuós”

Taller per a professionals de la infància i famílies: “acompanyament respectuós”

131

De les mans de Gema Luna de l’escola lliure “Canción de Luna” de Madrid, tenim preparat un taller tant per a professionals de la infància (centres d’educació infantil, escoles públiques, ludoteques, acadèmies…) com per a famílies interessades.

 

Coneixes pedagògies vives i lliures? Vols conèixer la metodologia Waldorf? 

Eres professional de la infancia, o tens al teu càrrec infants de 0 a 6anys? 

Coneixes totes les seves necessitats i l’ acompanyament que necessiten? 

 

Aquest taller donarà resposta aquestes preguntes. 

Serà un taller molt actiu. Per començar coneixerem que es la metodologia Waldorf i com es un dia a una escola Waldorf, ens donarà a conèixer els jocs, activitats i materials més característics d’aquesta metodologia, aprendrem a fer el nostre material, cançons, activitats artístiques i molt més!!!!

A més a més, Gema ens ha preparat un dossier amb material extra, i nosaltres posem el dinar del dissabte.

Gema Luna, té més de vint anys d’experiència en l’àmbit. És mestra en educació Infantil, mestra Waldorf i altres pedagogies vives i lliures. També gestiona el seu projecte d’escola lliure de 2 a 6 anys a Madrid.

Passeu a veure el seu perfil i web per conéixer el seu meravellós espai. (@canciondeluna) Podeu preguntar-li el que necessiteu saber sobre el taller.

 

Des de Casa Nostra el que volem en aquest taller, és donar a conéixer altres maneres de fer i acompanyar, i així generar un canvi de mirada en la infància a través d’altres pedagogies actives, que es poden aplicar a tot tipus d’espai infantil. Per això animen tant a profesionals de escoles públiques o privades, com a famílies o persones a càrrec de xiquets i xiquetes de 0 a 6anys.

La durada del taller és d’un cap de setmana (dissabte 20 de 10 h a 18.30 h i diumenge 21 de 10 h a 14 h) i es durà a terme a Casa Nostra Espai Infantil.

 

Per a més informació i inscripcions: 

espaiinfantilcasanostra@gmail.com o WhatsApp 662 29 16 10 Pau.

Article anteriorCaravana reivindicativa per la pujada dels combustibles creua Vinaròs
Article següentEmergencia energética: la Generalitat apoyará a los ayuntamientos para optar a 600 millones de ayudas