Inici 7POBLES Els 3 Regnes en BTT

Els 3 Regnes en BTT

4084

Ruta ciclo-turista en BTT que discorre pel Parc Natural dels Ports, pel Parc Natural de la Tinença de Benifassà i per la comarca del Matarranya. Una ruta d’autèntic BTT que et descobrirà l’encant del Massís “del Port”, els magnífics paisatges feréstecs de la “Tinença de Benifassà” i la tranquil · litat del Matarranya.

Aquesta ruta discorre per camins i senders perfectament ciclables però no està senyalitzada expressament, així que, haureu d’anar amb el mapa i el GPS per poder orientar-vos adequadament.

Tenim dues modalitats de ruta:

En 2 etapes: Dissenyada per a aquells que volen gaudir d’un autèntic cap de setmana de BTT per unes muntanyes de somni.

En 3 etapes: Dissenyada per a aquells que tenen menys pressa i volen gaudir d’una travessa de gran recorregut per 3 regnes.

El pack inclou mapa, tracks, briefing de la ruta, maneguets personalitzats ENFORMA SOCKS, cinta de cap LURBEL, obsequis NUTRISPORT, GPS Garmin Dakota 20 amb el track en cas de no disposar de propi (lloguer 5€ dia), mel de la Tinença i cervesa artesana MESTRAL.

Els serveis i els preus també són els mateixos en les dues rutes. Cal destacar el nostre servei de recollida en estació de trens, així vosaltres només heu de gaudir del viatge sense haver d’agafar el vostre propi vehicle.
Tenim un servei d’organització de rutes i acompanyaments que els pot servir d’ajuda si té algun interès en visitar llocs concrets, nosaltres ens encarreguem de que gaudiu del paisatge i del recorregut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La ruta està pensada per fer-la en 2 o 3 etapes i sempre dormint en el mateix lloc, així no heu de pensar a transportar l’equipatge ja que sempre ho tindreu a punt.
Per escurçar o allargar les etapes ens ho podeu indicar i nosaltres ens encarreguem d’organitzar tot.

tota la informació en i reserva en:

http://www.7pobles.com/3regnesbtt/