Inici 7POBLES 7Dies apropa 7 pobles, una web especialitzada

7Dies apropa 7 pobles, una web especialitzada

3450

Tota la informació i noticies de 7 Pobles a la web de 7 dies Actualitat, en la pestanya 7 Pobles

Què és? La Ruta dels 7 Pobles de la Tinença de Benifassà es una ruta circular que uneix els 7 pobles de la Tinença i recorre camins i senders de gran bellesa paisatgística i de gran valor natural. La ruta te el seu punt d’inici i final al bonic poble el Boixar.

Els 7 Pobles neix amb l’objectiu de donar a conèixer les muntanyes del nord de Castelló i discorre pel Parc Natural de la Tinença de Benifassà a través d’un recorregut que combina esport, natura, cultura i descans.

La ruta te dos variants i les dos es poden fer tant caminant com corrent, cadascú és lliure de triar la més adient a les seves possibilitats. Es recomana, per a poder gaudir la ruta en tranquilitat, de fer-la en 3 dies ja que així podreu estar més en contacte amb l’especial singularitat de la Tinença. La ruta no està marcada en la seva totalitat, és imprescindible l’ús del mapa i del GPS, tantmateix trobareu de tant en tant marques amb la forma del 7, senyals de PR, de GR i fites.

La ruta es pot fer amb les següents etapes:

  • NONSTOP
  • 2 etapes: El Boixar►La Pobla de Benifassà►El Boixar
  • 3 etapes: El Boixar►La Pobla de Benifassà►Fredes►El Boixar
  • 4 etapes: El Boixar►Castell de Cabres►La Pobla de Benifassà►Fredes►El Boixar
  • 5 etapes: El Boixar►Castell de Cabres►La Pobla de Benifassà►Pantà Ulldecona►Fredes►El Boixar

També esta la versió trail running en 24h dins l’esdeveniment esportiu Ultra Trail dels 7 Pobles de la Tinença.

 

La ruta1 és la ruta original, aquesta ruta ens descobrirà l’encant de la Tinença en tot el seu esplendor. Per als més agosarats tenim la ruta2, aquesta afegeix més kms a la ruta i més desnivell, però a l’hora puja als dos cims més emblemàtics de la Tinença, el Tossal dels 3 Reis de 1356m i el Tossal d’en Canadé de 1393m. Al Tossal dels 3 Reis s’uneixen els 3 antics regnes de la Corona Catalano-Aragonesa, o sigue, Catalunya, València i Aragó. I el Tossal d’en Canadé és el cim més alt de la Tinença, des d’aquest podem veure els Pirineus en un dia clar.

Mitjançant la web 7pobles podreu reservar plaça a la ruta, data de realització, allotjaments, així com serveis de guiatge, gps, transport de material, assistència en ruta, etc…  Tenim packs a la vostra disposició per a poder fer la ruta en 2, 3, 4, i 5 dies, però també us la podem muntar a mida, triant el lloc d’inici i final que més us agradi.