Inici BENICARLÓ Una àmplia programació ompli el centre de Benicarló pel Dia de Sant...

Una àmplia programació ompli el centre de Benicarló pel Dia de Sant Jordi

53

Llibreries, floristeries, centres educatius i associacions han participat en la fira, que s’ha ubicat al passeig de Ferreres Bretó. Les activitats continuaran durant tota la tarde

La Fira del Llibre ha estat la protagonista d’avui a Benicarló, on les llibreries, floristeries, centres educatius i associacions han omplit el passeig de Ferreres Bretó d’activitats relacionades amb la lectura i la cultura.

El regidor d’Educació, Carlos Delshorts, ha recordat que «jornades com les d’avui ens permeten donar tot el valor al llibre i a la cultura i, al mateix temps, dinamitzar Benicarló, especialment el centre».

Delshorts ha agraït la participació de tots els comerços i entitats que han col·laborat amb la Fira i ha recordat que «durant tot el dia, fins a catorze escriptors estaran presents per a firmar exemplars».

La Fira del Llibre s’ha inaugurat amb la batucada del CEIP Eduardo Martínez Ródenas i al llarg de tot el dia comptarà amb diferents espais habilitats on s’organitzaran activitats com contacontes, tallers d’escriptura, roses, venda de llibres solidaris, espai de lectura i micròfon obert, i una ludoteca que tancarà la fira, amb jocs per als més menuts.

Durant el matí, a més, Ràdio Benicarló ha emés des de la pròpia Fira el seu magazín diari ‘Veus de Casa’, amb tots els protagonistes de la jornada, tant escriptors com establiments.

Per a completar el dia, hi ha hagut teatre per als centres educatius de primària, amb el narrador Felip Kervarec i, els usuaris de la Residència i Centre de Dia El Collet han interpretat l’obra ‘Nuestros cacharros’.

Finalment, aquesta tarde, tindrà lloc l’entrega dels tradicionals Premis Benilectors als usuaris i usuàries que més llibres han demanat en préstec a la Biblioteca Manel Garcia Grau durant el 2023.