Inici VINARÒS AFANIAD Vinaròs inaugura el Centre d’Atenció per a la Vida Independent

AFANIAD Vinaròs inaugura el Centre d’Atenció per a la Vida Independent

58

El passat dia 15 d’abril es va inaugurar Centre d’Atenció per a la Vida Independent (CAVI), en l’Av. Tarragona 37 de Vinaròs.

A les 10 del matí, vam tenir una recepció en el despatx de l’alcaldessa Sra. María Dolores Miralles, acompanyada per la regidora de Serveis Socials, amb la presidenta de Plena Inclusió CV, Marian Farrus i la gerent de la federació, Vicen Castillo, que anaven acompanyades del president de AFANIAD Vinaròs el Sr. Ramón Gisbert i de la directora terapèutica, la Sra. Silvia Eva Guerrero.

En aquesta reunió les representants de Plena Inclusió els van donar a conèixer a les representants del municipi que és i com ajuda a les entitats de persones amb discapacitat Plena Inclusió, una entitat no sols de l’àmbit de la comunitat valenciana, si no a nivell nacional i europeu.

Així mateix, els representants de Afaniad Vinaròs, van voler explicar tranquil·lament a l’alcaldessa, que es pretén amb aquest nou servei que es posa en marxa, a més de les necessitats que té l’entitat per a poder continuar oferint un treball de qualitat als seus usuaris i usuàries.

Per la seva part l’alcaldessa, va explicar la situació actual de l’ajuntament, va expressar a les representants de la federació Plena Inclusió, que coneixien de primera mà el treball que es realitza des de AFANIAD Vinaròs i que des del consistori, faran tot allò que sigui a les seves mans.

Posteriorment, es van desplaçar fins a l’Av. Tarragona per a procedir a la inauguració del nou servei de CAVI, que va ser un total èxit.