Inici Avís Legal

Avís Legal

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. està domiciliada al carrer  Dr. Fleming, 6 – 12500 VINARÒS, amb CIF  B12534269 . Inscrita en el Registre Mercantil de Castelló, Tomo 1031, Llibre 595, Folio 155, Secció 8, Full 16661, Inscripció 4..

Al web www.7diesactualitat.com hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre noticies y reportatges de les poblacions esmentades en la mateixa web.
El seu principal objectiu és facilitar al públic en general informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L.
Sempre es va a respectar la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica .
Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació s’ha de dirigir a la seu de l’empresa ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L., escriure’ns al següent correu webmaster@editorialantinea.com o truca’ns al 964 45 00 85.

CONDICIONS D’ÚS.

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.
Ser usuari del web de ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquest web.
Qualsevol tipus de notificació i / o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i / o correu certificat.

RESPONSABILITATS

ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.
No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.
Tampoc l’empresa es farà responsable dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.
Així mateix, ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.
Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà només orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar s’ha d’acudir a alguna de les botigues físiques amb què compta ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Avís legal ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.
Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L.
Tota la informació que es rebi a la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. de manera gratuïta. No s’ha d’enviar informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.
Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són ​​propietat de ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen al web de ARTES GRAFICAS CASTELL IMPRESORES S.L. a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.