Inici VINARÒS Turisme Vinaròs participa en el X Aniversari del model de Destins Turístics...

Turisme Vinaròs participa en el X Aniversari del model de Destins Turístics Intel·ligents Comunitat Valenciana

91

Durant l’acte la destinació de Vinaròs ha rebut un reconeixement per la seua implicació en la implantació del model DTI

Aquesta setmana Turisme Vinaròs ha participat en el X Aniversari del model de Destins Turístics Intel·ligents Comunitat Valenciana, DTI-CV, que s’ha celebrat a Benidorm. Cal destacar que l’acte ha comptat amb la presència de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, que va aprofitar per anunciar noves ajudes dels fons europeus Next Generation per a l’impuls de la sostenibilitat turística.

Pel que fa a X Aniversari del model DTI-CV, cal destacar que es va crear al 2014 a través d’Ivant·tur i Turisme Vinaròs va ser una de les primeres destinacions en adherir-se a aquesta iniciativa, que tenia com a objectiu la transformació dels destins amb la implantació del model de destinació turística intel·ligent de la Comunitat Valenciana, així com amb el posterior desenvolupament de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents en 2019.

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha destacat que “és important formar part dels organismes que treballen per al desenvolupament turístic de les destinacions, d’aquesta forma es poden aportar idees i projectes que beneficien tant a Vinaròs com a la resta de les destinacions que formen part de la Xarxa DTI”. Així mateix, afegia que aquest model també és fonamental per a la millora de la competitivitat turística basat en la intel·ligència, primordial perquè Vinaròs continue sent un referent de qualitat.