Inici 7POBLES Nou circuit Trail Zone: Cova dels Bous, Cirers i Carrasca Grossa

Nou circuit Trail Zone: Cova dels Bous, Cirers i Carrasca Grossa

3073

Continuem la nostra col·laboració en 7Pobles, que aquesta vegada ens presenta un nou circuit Trail. Us deixem la publicació original i unes fotos del nou circuit, també podeu entrar a la página de 7 pobles a través d’aquest link http://www.7pobles.com/

Nou circuit de Trail Zone.

Com a experts en turisme esportiu i trailrunning ens dediquem a la creació de zones de trail per a potenciar aquelles zones que ho desitgin. L’empresa The Trail Zone es l’encarregada a difondre aquestes zones amb la seva plataforma web i les xarxes socials.

La Sénia i la Tinença tenen al seu abast un entorn meravellós, com el Parc Natural de la Tinença i el Parc Natural dels Ports. Dos enclaus especialment indicats per a la pràctica del Trailrunning i del Senderisme.

Un d’aquests recorreguts es el que veieu a les fotos, un recorregut especial i buscat per a donar el màxim valor a la zona. El recorregut sencer és un Trail de llarga distància, però en aquest cas només és una part, aprofitant per a treballar i fer la ressenya.

En breu tindrem una presentació en tota regla per a que pugueu descobrir aquesta iniciativa pionera a les Terres de l’Ebre i nord de Castelló.

The Trail Zone la Sénia-Tinença

Salut i muntanya!