Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs es reuneix amb la Direcció General de Ports

L’Ajuntament de Vinaròs es reuneix amb la Direcció General de Ports

57

Amat: “Resulta imprescindible involucrar a la Direcció General de Ports en els projectes de millora que volem desenvolupar”

Aquesta setmana el vicealcalde de l’Ajuntament, Juan Amat, s’ha reunit amb el director general de Ports, Vicente Martínez, per a traslladar les principals demandes del govern municipal per a la millora de la zona portuària. L’objectiu és actuar al carrer del Varador i també en la plaça Primer de Maig per a posar en valor i regenerar aquests dos espais de la localitat.

En relació al carrer del Varador, Amat ha detallat que es vol executar l’ampliació de les voreres per a millorar la mobilitat i seguretat dels vianants, a més de crear una plataforma única perquè el vial s’integre millor a la ciutat. Segons assenyalava “es tracta d’una obra que es va prometre en l’anterior legislatura i que no es va materialitzar, serà aquest nou govern l’encarregat d’executar el projecte amb la màxima celeritat possible per a evitar perdre la subvenció, i això requereix de l’autorització de Ports i per això resulta imprescindible que Vinaròs siga tinguda en compte”.

Pel que fa la remodelació de la plaça de Primer de Maig, Amat ha indicat que l’adequació i millora d’aquest espai és una de les propostes del nou equip de govern per a aquesta legislatura. Segons assenyalava enguany s’ha previst una primera partida de 200.000€ per a redactar el projecte que suposarà posar en valor la plaça, i oferir així un millor espai als veïns.

Amat ha insistit que “una de les nostres prioritats és regenerar la zona portuària i hem trobat en el director general Vicente Martínez la millor de les predisposicions per a possibilitar el desenvolupament aquests projectes”.