Inici PREMSA VALENCIANA VINARÒS: les notícies més vistes de l’any

VINARÒS: les notícies més vistes de l’any

670

Com és tradició, us oferim un reportatge ESPECIAL amb les notícies més vistes a la nostra web l’any 2020 de Vinaròs

Aquest és el segon bloc, amb notícies no directament sobre el coronavirus, ja que aquest tema ha sigut el dominant de les notícies del 2020 i ho hem publicat en un bloc a banda.

Detingut per conduir borratxo i de forma temerària a plena llum del dia – 05/07/2020

“Dissabte de matí se sentien pel poble derrapades“. Així ho descrivia un testimoni. A plena llum del dia, un veí es va marcar una perillosa tour per Vinaròs, com si fos el videojoc GTA. Gràcies a la professionalitat dels agents, no va haver-hi ferits.

Detingut per conduir borratxo i de forma temerària a plena llum del dia

La deuda del Carnaval ya está casi pagada – 27/01/2020

Arrencava fort l’any: Hace unos meses se hacía público y se ponía en conocimiento de todas las comparsas, comparseros y vinarocenses, la deuda que arrastraba la COC de sus ejercicios anteriores: cerca de 60.000€. También en esas fechas se filtró y posteriormente se confirmó que parte de la deuda la asumiría cada comparsa a razón de 1.000€ por comparsa, haciendo cálculos nos salen unos nada desdeñables 32.000€.

La proposta d’augmentar el preu de l’entrada a la Gala de les Reines, va provocar un intens debat, on ràpidament va sortir a declarar el president Jordi Català: “La Junta Directiva que presido ha fijado el precio en base no a una deuda, si no en el propósito de no generar más, manteniendo la calidad del acto”.

Us recomanem llegir la nota de premsa de jordi Català integra en aquest enllaç.

La deuda del Carnaval ya está casi pagada

Els nous cines de Vinaròs anuncien que obriran aquest estiu – 17/04/2020

Al març, els multicines del centre comercial Portal Mediterráneo, anunciaven un gran avanç en la finalització i proposaven l’estiu per a inaugurar-los. Les xarxes socials van bullir de comentaris, especialment assenyalant al centre comercial de Benicarló amb comentaris com “els queden 2 telediarios. A hores d’ara, els cines de Benicarló han obert i els de Vinaròs encara continuen tancats.

Els nous cines de Vinaròs anuncien que obriran aquest estiu

Un camió pel mig del Passeig de Sant Pere -21/02/2020

No va ser un accident, però si un incident especialment curiós: divendres de Carnaval a les 13 h, un camió ‘Celebrava’ la festa al Passeig de Sant Pere, per error.

Un camió pel mig del Passeig de Sant Pere

La playa Fortí-Fora Forat de Vinaròs: bandera negra por mala gestión ambiental del 2019 según Ecologistas en Acción – 30/06/2020

L’estiu de 2020 L’ajuntament i la brigada municipal van adequar amb molta feina les platges perquè estiguessen llestes i preparades, amb tota la normativa, drons, control d’aforament a temps real, etc. , quan un informe d’Ecologistas en Acción va llençar una ombra sobre les costes de Vinaròs:
Según el informe anual de Ecologistas en Acción, la playa de Fortí-Fora Forat-Cervol (Vinaròs) “gana” la bandera negra  por mala gestión ambiental en el 2019. El informe destaca 5 playas de Vinaròs y una de Peñíscola, por contaminación de aguas residuales.

La playa Fortí-Fora Forat de Vinaròs: bandera negra por mala gestión ambiental del 2019 según Ecologistas en Acción

Totes i Tots Som Vinaròs lamenta no poder prohibir l’espectacle taurí d’aquest diumenge – 20/08/2020

A favor o en contra, els espectacles taurins continuen provocant passió, i vulguen o no, els retractors, els celebrats a Vinaròs van tenir molt d’èxit.

Totes i Tots Som Vinaròs lamenta no poder prohibir l’espectacle taurí d’aquest diumenge

El ingeniero Jaume Anguera de Vinaròs, recibe uno de los máximos galardones tecnológicos

A més de destacar el talent d’Anguera, cal recordar el suport dels familiars i amics que el van felicitar.

El ingeniero Jaume Anguera de Vinaròs, recibe uno de los máximos galardones tecnológicos

Mencions especials: encara que guarden relació amb la crisi del coronavirus (i potser haurien d’aparéixer a l’anterior rànquing), les hem afegit a aquesta per no intervenir personal sanitari i afectar especialment a la població de forma indirecta.

Vinaròs suspende las fiestas de San Juan y San Pedro – 27/04/2020

Sort vam tindre d’haver celebrat el Carnaval, així ho expressava una lectora. La població va mostrar comprensió enfront de la difícil decisió d’anul·lar les festes locals, encara de les pèrdues econòmiques que comportarien, davant les vides que es podrien protegir.

Vinaròs suspende las fiestas de San Juan y San Pedro

Se permitirá la caza en la Comunidad Valenciana a pesar del coronavirus -17/04/2020

Dels bous ens anem a un tema encara més sensible: la caça. Mal necessari, esport, barbàrie? com sempre, la resposta la teniu vatros, lectors.

Se permitirá la caza en la Comunidad Valenciana a pesar del coronavirus

Com ja és tradició, cada principi de gener us oferim un reportatge especial amb un llistat de les notícies més vistes l’any passat a la nostra web 7diesactualitat.com, amb el meu breu comentari, ja que alguns temes inclús han tingut el seu propi especial dedicat. Les estadístiques manen i sou VATROS, LECTORS qui heu confeccionat, amb la vostra audiència, aquesta llista. Segons la meua opinió com a editor/director (i sempre dins del meu criteri personal) falten notícies i temes que jo considero també molt importants, i que el temps ficarà al lloc que li correspon i a més us recordem que algunes notícies ha aparegut sols a la revista en paper i no on-line i altres han estat ampliades allí. Ja sabeu que podeu trobar la revista 7dies al vostre quiosc o estanc i teniu els números antics gratuïtament a la notra hemeroteca https://issuu.com/7dies

Des de 7dies us agraïm a vatros, lectors, que continueu en l’esperit lliure, crític i independent de 7dies i participeu igual que jo, l’editor, comentant les notícies, bé per les xarxes socials, bé amb els articles d’opinió o cartes al director que podeu enviar a les revistes: setdiesbenicarlo@gmail.com (Benicarló) o editorialantinea@gmail.com (Vinaròs).

Seguidament us oferim les notícies més vistes sense cap ordre ni rànquing, ja que algunes han sigut ‘top’ per xarxes socials i altres per entrades directes (mitjançant google), així que realment sobren dades des de moltes fonts i és molt difícil triar un criteri comú. És també curiós el ‘top’ de visites a la nostra web: febrer (carnaval), març (esclat de la Covid-19 i confinament) i juliol (rebrots). El que us podem assegurar és que totes han sigut les més llegides i –lo millor de tot- comentades del 2020 a la nostra web.

Gràcies de nou i que tingueu un feliç i pròsper 2021.

Pablo Castell, editor

CORONAVIRUS: les notícies més vistes de l’any

Article anteriorBENICARLÓ: les notícies més vistes de l’any
Article següentTardor a Casa Nostra Espai Infantil !