Inici BENICARLÓ BENICARLÓ: les notícies més vistes de l’any

BENICARLÓ: les notícies més vistes de l’any

947

Com és tradició, us oferim un reportatge ESPECIAL amb les notícies més vistes a la nostra web l’any 2020 de Benicarló

Aquest és el segon bloc, amb notícies no directament sobre el coronavirus, ja que aquest tema ha sigut el dominant de les notícies del 2020 i ho hem publicat en un bloc a banda.

El temporal fa aparèixer 35 pastilles d’haixix a la platja de Benicarló – 22/01/2020

Un dels més extranys efectes del temporal Glòria, va ser l’aparició de 35 pastilles senceres d’haixix i 10 trossos més de la mateixa substància a la zona de la platja del Gurugú, que ràpidament va confiscar la Policia Local de Benicarló.

El temporal fa aparèixer 35 pastilles d’haixix a la platja de Benicarló

Els nous cines de Vinaròs anuncien que obriran aquest estiu – 17/04/2020

Al març, els multicines del centre comercial Portal Mediterráneo, anunciaven un gran avanç en la finalització i proposaven l’estiu per a inaugurar-los. Les xarxes socials van bullir de comentaris, especialment assenyalant al centre comercial de Benicarló amb comentaris com “els queden 2 telediarios. A hores d’ara, els cines de Benicarló han obert i els de Vinaròs encara continuen tancats.

Els nous cines de Vinaròs anuncien que obriran aquest estiu

Festes de Benicarló 2020: L’ajuntament presenta el programa adaptat al Coronavirus – 06/08/2020

Amb totes les mesures de seguretat i aforament, l’ajuntament va organitzar unes festes locals diferents. Es va generar controvèrsia, perquè encara les precaucions, les setmanes següents van tenir un augment dels infectats. Els lectors van opinar si va haver-hi relació causa-efecte, a favor o en contra.

Festes de Benicarló 2020: L’ajuntament presenta el programa adaptat al Coronavirus

El Club Natació Benicarló podría desaparecer si no se les permite el uso de la piscina municipal – 28/10/2020

La falta d’instal·lacions per no estar adaptades al coronavirus “nos ha llevado a una situación absurda, tener una piscina y no poder utilizarla”, algo que podría desembocar, tal y como aseguran, en la desaparición de la propia entidad.

Per desgràcia, el problema segueix damunt la taula.

El Club Natació Benicarló podría desaparecer si no se les permite el uso de la piscina municipal.

Aparatós accident amb cotxe bolcat en Benicarló – 29/06/2020

Els nostres lectors i col·laboradors de seguida ens van inundar a imatges sorprenents de l’accident: els veïns en sentir un fort cop quan el vehicle va xocar contra altres cotxes aparcats i al final va bolcar. En treure a l’accidentat del vehicle sinistrat, aquest es va fugir, presentant-se més endavant en el torn de vesprada de la policia.

Aparatós accident amb cotxe bolcat en Benicarló

Se construye la primera casa modular en Benicarló

Estudios Mi Arquitecto han sido los pioneros en realizar este tipo de construcción en Benicarló. Aquest tipus d’habitatge va crear molta expectació en Benicarló, al oferir una construcció més ecològica, ràpida i contemporània. Especialment va destacar el muntatge que recorda a un joguet lego gegant.

Se construye la primera casa modular en Benicarló

Policia Local de Benicarló evita l’ocupació d’una vivenda

D’un habitatge nou, ens hi anem a un “okupat”: La col·laboració ciutadana va ser clau en aquest cas. Aquesta és la segona vegada en pocs dies que la Policia Local evita l’ocupació d’una vivenda. L’última vegada va ser en un edifici de nova construcció.

Policia Local de Benicarló evita l’ocupació d’una vivenda

Mencions especials: encara que guarden relació amb la crisi del coronavirus (i potser haurien d’aparéixer a l’anterior rànquing), les hem afegit a aquesta per no intervenir personal sanitari i afectar especialment a la població de forma indirecta.

La policia Local de Benicarló impedeix l’entrada a turistes amb 42 intercepcions i 9 denúncies – 06/04/2020

Un dels primers tancaments perimetrals efectuat amb rapidesa i efectivitat, encara que no imaginàvem que hi hauria molts més.
El balanç del cap de setmana a Benicarló s’ha saldat amb 9 denúncies i 41 vehicles interceptats.

La policia Local de Benicarló impedeix l’entrada a turistes amb 42 intercepcions i 9 denúncies

Cor da Capo suspén els seus concerts per Coronavirus – 24/06/2020

Tampoc estàvem acostumats les cancel·lacions sobtades d’actes públics. Contínuament ens hem d’adaptar a aquestes males notícies, ja que qualsevol entitat, empresa, família… pot tenir un brot de Covid. A més, les restriccions poden endurir-se i també provocar el tancament d’actes, com ha passat aquestes festes de Nadal i Reis.

Cor da Capo suspén els seus concerts per Coronavirus

Com ja és tradició, cada principi de gener us oferim un reportatge especial amb un llistat de les notícies més vistes l’any passat a la nostra web 7diesactualitat.com, amb el meu breu comentari, ja que alguns temes inclús han tingut el seu propi especial dedicat. Les estadístiques manen i sou VATROS, LECTORS qui heu confeccionat, amb la vostra audiència, aquesta llista. Segons la meua opinió com a editor/director (i sempre dins del meu criteri personal) falten notícies i temes que jo considero també molt importants (per exemple el temporal Glòria), i que el temps ficarà al lloc que li correspon i a més us recordem que algunes notícies ha aparegut sols a la revista en paper i no on-line i altres han estat ampliades allí. Ja sabeu que podeu trobar la revista 7dies al vostre quiosc o estanc i teniu els números antics gratuïtament a la notra hemeroteca https://issuu.com/7dies

Des de 7dies us agraïm a vatros, lectors, que continueu en l’esperit lliure, crític i independent de 7dies i participeu igual que jo, l’editor, comentant les notícies, bé per les xarxes socials, bé amb els articles d’opinió o cartes al director que podeu enviar a les revistes: setdiesbenicarlo@gmail.com (Benicarló) o editorialantinea@gmail.com (Vinaròs).

Seguidament us oferim les notícies més vistes sense cap ordre ni rànquing, ja que algunes han sigut ‘top’ per xarxes socials i altres per entrades directes (mitjançant google), així que realment sobren dades des de moltes fonts i és molt difícil triar un criteri comú. És també curiós el ‘top’ de visites a la nostra web: febrer (carnaval), març (esclat de la Covid-19 i confinament) i juliol (rebrots). El que us podem assegurar és que totes han sigut les més llegides i –lo millor de tot- comentades del 2020 a la nostra web.

Gràcies de nou i que tingueu un feliç i pròsper 2021.

Pablo Castell, editor

CORONAVIRUS: les notícies més vistes de l’any

Article anteriorMés de 1.400 famílies es beneficien de les ajudes del Pla Renhata20, el doble que en edicions anteriors
Article següentVINARÒS: les notícies més vistes de l’any