Inici BENICARLÓ Tardor a Casa Nostra Espai Infantil !

Tardor a Casa Nostra Espai Infantil !

833

TARDOR  A CASA NOSTRA!

Durant aquesta tardor a Casa Nostra hem realitzat moltíssimes activitats de forma lliure, aprofitant el nostre espai exterior i gaudint de la natura i de l’aire lliure. Hem vist ploure des de la finestra i també hem sortit a xafar tolls i veure amb una altra perspectiva els dies de pluja.

També activitats  relacionades amb festivitats i tradicions de la població.

 El 30 d’octubre vam celebrar la festa de la tardor, amb la visita de la  Castanyera, que després de cantar junts la seva cançó, ens va portar castanyes i ens va ensenyar com torrar-les.

 Durant tot el mes d’octubre, un dia a la setmana, hem gaudit d’un esmorzar especial amb elements de la tardor, fet amb les seves famílies. Així fomentem els esmorzars saludables, la col·laboració amb les famílies, les activitats familiars i la satisfacció de compartir amb la resta, alguna cosa feta per ells i elles.

El dia 25 de novembre, seguint la tradició Vinarossenca, vam celebrar Santa Catalina i Sant Nicolau, decorant una caixa de sabates per posar el nostre pastisset particular. També vam cantar i ballar amb el catxirulo de Casa Nostra.

El dia 1 de desembre comença el compte enrere cap al dia de Nadal amb el calendari d’advent, amb el que cada dia hi ha una prova o activitat per a realitzar conjuntament.

Si vols gaudir de més prop aquestes i més activitats:

OBRIM EL TERMINI PER LA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2021/2022

Hi ha poques places, no et quedes sense la teva!

 

 

Esperem que hageu gaudit d’unes BONES FESTES I UNA BONA ENTRADA D’ANY!


Que els reis hagen vingut carregats d’il·lusions, salut, amor i temps per dedicar als vostres!!!


Equip Casa Nostra!

 

Article anteriorVINARÒS: les notícies més vistes de l’any
Article següentFormigó pastat a Fora del Forat (Vinaròs)