Inici PREMSA VALENCIANA Totes i Tots Som Vinaròs lamenta no poder prohibir l’espectacle taurí d’aquest...

Totes i Tots Som Vinaròs lamenta no poder prohibir l’espectacle taurí d’aquest diumenge

1817

Davant la situació que continua donant-se a la nostra ciutat amb la celebració d’espectacles amb braus ens veiem en l’obligació de fer públic el posicionament de TSV.

Una formació progressista, no pot estar en una altra línia que no sigue el respecte i la cura de tots els animals.

En la línia de la prohibició de la celebració de circs i espectacles amb animals que es va aprovar en l’anterior legislatura a la nostra ciutat, no veiem espai per a espectacles que ofereixen el patiment i menyspreu animal com es l’espectacle que es celebrarà a la nostra ciutat el proper diumenge.

No compartim ni entenem el buit legal que es produeix als ajuntaments al no tenir capacitat legal per prohibir la celebració d’aquests esdeveniments en braus, com ja han dit diferents sentències al respecte. Els ajuntaments i els seus governs deurien de tindre la legitimitat i poder de decisió de poder no albergar en els seus espais espectacles que no respecten els drets dels animals.

Totes i tots Som Vinaròs som una formació política que treballa pel benestar i respecte animal. Entenem la cultura com una eina d’empoderament, de transformació i coneixement, la cultura no es una eina per justificar el maltractament animal.

Foto hemeroteca:

Article anteriorSanitat instal·la un tendal a l’ambulatori per aliviar l’espera al carrer
Article següentTorna a pujar l’augment de casos al Departament de Salut de Vinaròs i 475 nous casos en la CV