Inici PREMSA VALENCIANA VINARÒS: les notícies més vistes d’aquests dos anys

VINARÒS: les notícies més vistes d’aquests dos anys

413

Aquest 1 de gener de 2020 us oferim un reportatge ESPECIAL pel 2n aniversari de la nostra web 7diesactualitat.com

Celebrem aquests dos anys de la nostra web 7diesactualitat.com amb un llistat de les notícies més vistes aquests dos anys i amb el meu breu comentari, ja que alguns temes inclús han tingut el seu propi especial dedicat. Les estadístiques manen i sou VATROS, LECTORS qui heu confeccionat, amb la vostra audiència, aquesta llista. Segons la meua opinió com a editor/director (i sempre dins del meu criteri personal) falten notícies i temes que jo considero també molt importants, i que el temps ficarà al lloc que li correspon. També hem crida l’atenció respecte a aquest llistat, que les notícies -per desgràcia- solen ser en la seua majoria negatives.

Des de 7dies us agraïm a vatros, lectors, que continueu en l’esperit lliure, crític i independent de 7dies i participeu igual que jo, l’editor, comentant les notícies, bé per les xarxes socials, bé amb els articles d’opinió o cartes al director que podeu enviar a les revistes: setdiesbenicarlo@gmail.com (Benicarló) o editorialantinea@gmail.com (Vinaròs).

Seguidament us oferim les notícies més vistes sense cap ordre ni ranking, ja que algunes han sigut ‘top’ per xarxes socials i altres per entrades directes (mitjançant google), així que falten dades exactes i és molt difícil triar un criteri comú. El que us podem assegurar es que totes han sigut les més llegides i -lo millor de tot- comentades del 2018-2019 i us recordem que algunes notícies ha aparegut a la revista i no on-line i altres han estat ampliades allí.

Gràcies de nou i que tingueu un feliç i pròsper 2020.

Pablo Castell, editor

L’OBRA DE LA VERGONYA

El que abans s’anomenava ‘crimenes pasionales’ pren forma i nom, quan més d’un 80% de les víctimes són dones. Amb aquesta obra de finals del 2017, es volia donar visibilitat a les 739 dones (una creu per cadascuna d’elles) assassinades en 10 anys. Un gran aplaudiment a Femme Força i als voluntaris que van participar en aquest projecte.

La platja del Fortí de Vinaròs desperta, plena de creus simboliques.

DEFUNCIÓ D’HIGINIO ADELL ALS 107.

Les defuncions sempre criden l’atenció i més quan és una persona tan gran i amb tanta família com era Higinio Adell. Sens dubte, molts voldríem arribar a eixa edat amb tants al nostre voltant.

Defunción de Higinio Adell a los 107 años

EL PSOE CELEBRABA SER EL PARTIT MÉS VOTAT

El 2019 va estar marcat per la política. El PSOE guanyava amb una important pujada a Vinaròs i Benicarló i ho celebrava. Al novembre, quedava de nou número 1 però amb una petita baixada respecte a les passades eleccions del 28 d’abril.

PSOE celebra ser el partit més votat a Benicarló i Vinaròs

FAMILY CASH INAUGURA EN VINARÒS

El públic va respondre de forma brutal a la inauguració d’aquest centre supermercat. Jo mateix vaig fer el reportatge i les fotos, i encara que es mereixien l’èxit que van tenir, hem va sorprendre molt. Potser era “el lloc ideal en el moment adequat”… mai ho sabré. Coses del màrqueting.

(Galeria) Family Cash inaugura en Vinaròs

LA PISCINA DE VINARÒS

Un altre tema recurrent que mai s’acaba de solucionar del tot. Davant l’impossibilitat de construir una piscina municipal, se sumava la trencada de negociacions amb el Club Natació, que havia d’entrenar en Benicarló i Alcanar. Finalment l’ajuntament va fer d’intermediari. La meua pregunta… quan tornara a “saltar” el tema de nou?

Comunicado Club Natació Vinaròs

SUSPESA LA CORREGUDA DE BOUS

El tema dels bous tornava a ficar les xarxes socials ‘on fire’ amb el posicionament a favor o en contra de les corregudes. Per a mi és sols la punta de l’iceberg davant del principal problema: quin ús es fa de la plaça de Bous? Festa taurina o espai lúdic?, es modernitza amb diners públics o una empresa privada? De nou, un altre problema recurrent amb una pregunta a l’aire.

Suspesa la Correguda de Bous

VINARÒS TANCA LES PLATGES

Vinaròs va tancar a finals d’agost les 5 platges més importants de forma preventiva, just al punt més fort de la temporada turística. De forma ràpida es van efectuar les anàlisis i l’endemà es van tornar a obrir i tot va quedar “en un susto“.

Vinaròs tanca les 5 platges més importants

ESMENTS D’HONOR

Aquestes notícies no han sigut ‘top’ però si els temes que representen, sempre per damunt de la mitjana en quan a audiència. L’Hospital, els trens i el Castor són problemes recurrents a la nostra zona, i que mai pareixen arreglar-se del tot, així com les destrosses dels temporals, ocasionades per inadequació d’infraestructures.

Començem amb un tema que deixa per terra a la saga Star Wars: la gestió del Carnaval de Vinaròs.

CARNAVAL DE VINARÒS

Les notícies més vistes:

Torna Abilio com a president del Carnaval

NdP: La Comissió Organitzadora del Carnaval dimiteix

65.000 euros: el deute del Carnaval de Vinaròs

(MEGAGalería) Desfile Carnaval de Vinaròs 2018

 

DEFUNCIONS: HOMENATGE A CARLES SANTOS I COMIAT A FIGUEREDO

Destaquem el grup de notícies dedicades al genial mural, dedicat al també genial Carles Santos. Un altre esclat informatiu va ser la defunció del nadador Antonio Figueredo. Sóc d’una generació en què quasi tots vam aprendre a nadar amb ell. No tinc paraules.

Ja s’ha finalitzat el mural dedicat a Carles Santos

Defunció d’Antonio Figueredo

ENDERROCS DE LLOCS EMBLEMÀTICS

(Articulo) Ya no se respirará fútbol en Vinaròs

Les casetes de la plaça de Primer de Maig seran demolides

Ha començat l’enderrocament del Pont Roig

HOSPITAL

L’Hospital Comarcal sense ginecologia

TEMPORAL

Després del temporal “Gota Freda”

Article anteriorSant Mateu: Nadal i visita de Ximo Puig al Palau del Marqués de Villores
Article següentBENICARLÓ-PEÑÍSCOLA: les notícies més vistes d’aquests dos anys