Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Després del temporal “Gota Freda”

Després del temporal “Gota Freda”

950

La pitjor gota freda des-de 1962 segons les dades estatals i la mes caudalosa de la història. Es van registrar més de 370 l/m2 en Vinaròs i més de 280l/m2 a Benicarló y Peníscola.

 

Vinaròs

La població que més aigua va acumular en els 3 dies que va durar la tempesta. El tall de carrers, ponts, rieres e inclús la totalitat de la poblacío en determinats moments, va deixar estampes com la del centre de la ciutat convertit en un riu o el Barranc del Triador desbordat amb força.

Va rebre ahir la visita del president de la generalitat Ximo Puig, que va anunciar “El consell aporbará divendres, un decret d’ajudes per la gota freda” (mes info en la nostra notícia web)

 

Benicarló

Dijous va ser la població més castigada per la Gota Freda, tant va ser que va aïllar als veïns de la zona nord, era impossible accedir per la part de la Mar Xica així com per la Tossa del pastor, tall generalitzats de camins i de carrers, que es van convertir en rieres. Ximo Puig va telefonar l’alcaldessa en varies ocasions i va formar part del gabinet d’emergencia divendres. Més info açí.

 

 

Peñíscola

Va ser afectada els dos dies, i va acumular gran part de l’aigua el divendres de tarde. Es va tallar la circulació a camins del terme i a gran part dels carrers. El aigua va inundar la zona de Peñísmar i va deixar afectada la comunicació entre veïns de la ciutat. Deixa també una de les imatges més destacades del temporal, la caiguda del arbre.

 

En 7Dies, farrem resum també als especials 7Dies Actualitat de Vinaròs i Benicarló aquesta setmana, els trobareu com sempre al teu quiosc

Article anteriorÚLTIMA HORA: situació actual gota freda
Article següentEl president de la Generalitat va visitar Benicarló durant el temporal