Inici BENICARLÓ BENICARLÓ-PEÑÍSCOLA: les notícies més vistes d’aquests dos anys

BENICARLÓ-PEÑÍSCOLA: les notícies més vistes d’aquests dos anys

639

Aquest 1 de gener de 2020 us oferim un reportatge ESPECIAL pel 2n aniversari de la nostra web 7diesactualitat.com

Celebrem aquests dos anys de la nostra web 7diesactualitat.com amb un llistat de les notícies més vistes aquests dos anys i amb el meu breu comentari, ja que alguns temes inclús han tingut el seu propi especial dedicat. Les estadístiques manen i sou VATROS, LECTORS qui heu confeccionat, amb la vostra audiència, aquesta llista. Segons la meua opinió com a editor/director (i sempre dins del meu criteri personal) falten notícies i temes que jo considero també molt importants, i que el temps ficarà al lloc que li correspon. També hem crida l’atenció respecte a aquest llistat, que les notícies -per desgràcia- solen ser en la seua majoria negatives.

Des de 7dies us agraïm a vatros, lectors, que continueu en l’esperit lliure, crític i independent de 7dies i participeu igual que jo, l’editor, comentant les notícies, bé per les xarxes socials, bé amb els articles d’opinió o cartes al director que podeu enviar a les revistes: setdiesbenicarlo@gmail.com (Benicarló) o editorialantinea@gmail.com (Vinaròs).

Seguidament us oferim les notícies més vistes sense cap ordre ni ranking, ja que algunes han sigut ‘top’ per xarxes socials i altres per entrades directes (mitjançant google), així que falten dades exactes i és molt difícil triar un criteri comú. El que us podem assegurar es que totes han sigut les més llegides i -lo millor de tot- comentades del 2018-2019 i us recordem que algunes notícies ha aparegut a la revista i no on-line i altres han estat ampliades allí.

Gràcies de nou i que tingueu un feliç i pròsper 2020.

Pablo Castell, editor

MORT D’UN BOU A LES FESTES DE BENICARLÓ 2018

Encara que la manifestació va tindre poca participació, l’autèntic confrontament va ser a les xarxes socials. La polèmica es revivaria a l’any següent, quan el primer bou va anar directe a l’aigua (però aquest va poder ser rescatat en vida).

Convocan una manifestación por la muerte de un toro durante els “Bous a la Mar” de Benicarló

LA PLAÇA DELS TAXIS A L’ESTACIÓ BENICARLÓ-PEÑÍSCOLA

Un usuari criticava la disposició de les places per a Taxis. Dos anys després, a causa del formigó defectuós, s’ha fet algun canvi.

(Opinió) La nueva plaza de la estación Benicarló-Peñíscola no tiene en cuenta a los taxis

BENICARLÓ AMB LA PLATJA MÉS BRUTA DE CASTELLÓ

Segons APNAL la platja de Surrach-Aiguadoliva ho era el 2018. Gràcies a la intervenció i enorme esforç de neteja d’autoritats i voluntariat s’ha canviat l’aspecte d’aquesta part de la costa. A falta d’un nou informe 2019, esperem que no tornem a ser els “guanyadors”.

Benicarló té la platja més bruta de la província de Castelló

PROJECTE A PEÑÍSCOLA DE “ESCALA DEL PAPA LUNA”

A finals del passat mes de desembre ja es podia veure l’estructura bàsica. A la fi una notícia optimista (dins d’aquesta llista) i que la gent comentava en sorpresa i entusiasme.

‘Escala del Papa Luna’, de Mi Arquitecto, gana el concurso ‘‘El Plan Cerámico de Regeneración Urbana-CRU’ de la Diputación

FAUNA, FLORA I FEM AL BARRANQUET

Així encetàvem un reportatge que després ampliaríem a la revista en paper. De nou, un tema sobre ecologia “encenia” als nostres lectors. Les xarxes bullien.
L’estat d’abandonament del Barranquet en Benicarló, ple de deixalles i amb tota classe de fauna, amb plaga de mosques inclosa, indignava als lectors. Es fan treballs de neteja en previsió a fortes pluges i temporals però actualment desconeixem l’estat.

(Galeria) Fauna, Flora…i Fem al Barranquet de Benicarló

DEFUNCIÓ D’HIGINIO ADELL ALS 107.

Les defuncions sempre criden l’atenció i més quan és una persona tan gran i amb tanta família com era Higinio Adell. Sens dubte, molts voldríem arribar a eixa edat amb tants al nostre voltant.

Defunción de Higinio Adell a los 107 años

EL PSOE CELEBRABA SER EL PARTIT MÉS VOTAT

El 2019 va estar marcat per la política. El PSOE guanyava amb una important pujada a Vinaròs i Benicarló i ho celebrava. Al novembre, quedava de nou número 1 però amb una petita baixada respecte a les passades eleccions del 28 d’abril.

PSOE celebra ser el partit més votat a Benicarló i Vinaròs

ESMENTS D’HONOR

Molts articles sobre Falles, Festa de la Carxofa, Inundacions, Trens i Hospital Comarcal han estat molt per damunt de la mitjana, sense ser ‘top’. L’Hospital, els trens i el Castor són problemes recurrents a la nostra zona, i que mai pareixen arreglar-se del tot, així com les destrosses dels temporals, ocasionades per inadequació d’infraestructures.

FALLES

Totes les Falles 2019 (Galeria)

HOSPITAL

L’Hospital Comarcal sense ginecologia

FESTA DE LA CARXOFA

Mega Galería Festa de la Carxofa 2018

TEMPORAL

El temporal afecta la platja de Peníscola

DEFUNCIÓ DE DÁMASO RUIZ

Ha fallecido Dámaso Ruiz Tintoré

Article anteriorVINARÒS: les notícies més vistes d’aquests dos anys
Article següentCap d’any a Vinaròs: Home dels Nassos, Minicampanades i Feliç 2020