Inici PREMSA VALENCIANA NdP: La Comissió Organitzadora del Carnaval dimiteix

NdP: La Comissió Organitzadora del Carnaval dimiteix

1194

Reproduïm la nota informativa que ha publicat la C.O.C.:

 

Després de la reunió celebrada ahir amb l’Assemblea General i, encara que respectant-les, estant en desacord amb les decisions preses per la mateixa la setmana anterior, la present Junta directiva de la Comissió Organitzadora del Carnaval s’ha vist obligdimitir del seu càrrec i convocar eleccions per deixar pas a una nova junta que compte amb les ganes de treballar i el suport de la resta de l’Assemblea General.

Les candidatures es podran presentar des del dia d’avui i fins al proper dia 17 d’octubre de 2018. Aquelles persones que estiguen interessades a presentar-se hauran de remetre un escrit a l’e-mail propostescoc@gmail.com indicant el nom i cognoms de cadascun dels membres, les comparses a les quals pertanyen i els càrrecs que ostentarien en aquesta candidatura, així com un breu resum del programa que van a seguir. El dia 18 d’octubre de 2018, es celebrarà una Junta Ordinària a les 20:30 hores, en el Saló d’Actes de la Biblioteca de Vinaròs, on es comunicaran les candidatures presentades als representants de les comparses, podent exposar cada candidatura el seu programa als assistents si ho estimen convenient. Per al cas que no es presenti cap, es constituirà una Junta Gestora formada per un representant de cada comparsa.

Des de la Junta Directiva actual, volem agrair el suport rebut durant aquests mesos i ens agradaria animar a la gent en aventurar-se a treballar en un gran projecte com es la nostra festa. Per la nostra part, tant la Junta Directiva vinent com, en el seu defecte, la Junta Gestora, rebrà el suport i l’ajuda que sigui necessària durant aquest termini de transició.

Publicat el 3 d’octubre 2018 a la pàgina de facebook ‘Notícies Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs’

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs informa sobre l’estat d’obres al municipi
Article següentEl Club Natació entrenarà a Vinaròs