Inici PREMSA VALENCIANA Suspesa la Correguda de Bous

Suspesa la Correguda de Bous

3934

Segons ha anunciat l’ajuntament en la següent nota de premsa, s’ha cancel·lat la Correguda:

NOTA DE PREMSA

Comunicat referent als esdeveniments programats a la plaça de bous per aquest cap de setmana

DATA:

20 de juny de 2019 a les 16:15h

INFORMACIÓ:

L’Ajuntament de Vinaròs i la Penya “Pan y Toros” informen, respecte als esdeveniments programats a la plaça de bous per aquest cap de setmana, 22 i 23 de juny, el següent:

L’empresa organitzadora, representada per DPM, s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament i la penya esmentada, per fer-nos sabedors de què no estan en disposició de complir els requisits legals marcats per la Seguretat Social previstos per a aquest acte. Uns requisits que junt a altres, segons la mateixa empresa, el seu representat i la llei d’espectacles vigent, són necessaris per a rebre l’autorització pertinent per a aquest esdeveniment per part de la Generalitat Valenciana. Institució, aquesta última, que ha ofert diverses alternatives a l’empresa per a la celebració dels esdeveniments programats i evitar així la seua cancel·lació.

L’Ajuntament de Vinaròs i la Penya “Pan y Toros” volen desvincular-se completament d’aquest fet, recordant que aquest és un esdeveniment totalment privat i que no compta amb la participació econòmica ni pública ni privada de les parts que ratifiquen aquest escrit.

L’Ajuntament de Vinaròs i la Penya “Pan y Toros” informen que, acordat amb l’empresa organitzadora, retornar l’import íntegre de les entrades en els espais i llocs on van ser adquirides. Tant al local social de la pròpia penya, com a la taquilla-bar de la plaça de bous.

Així mateix els informem que el compliment a les reines, dames i cavallers de la Fira i Festes, programat dintre dels actes festius, se celebrarà igualment amb el cercavila des de la Penya “Pan y Toros” fins a la plaça de bous, amb la Banda de Música de la Societat Musical La Alianza.

Preguem disculpen les molèsties.

Article anteriorLa comparsa Penya Barça cel.lebra el 35 aniversari amb els seus socis
Article següentNetejem la mar! XXIII edició Fons Nets