Inici PREMSA VALENCIANA Suspesa la Correguda de Bous

Suspesa la Correguda de Bous

3720

Segons ha anunciat l’ajuntament en la següent nota de premsa, s’ha cancel·lat la Correguda:

NOTA DE PREMSA

Comunicat referent als esdeveniments programats a la plaça de bous per aquest cap de setmana

DATA:

20 de juny de 2019 a les 16:15h

INFORMACIÓ:

L’Ajuntament de Vinaròs i la Penya “Pan y Toros” informen, respecte als esdeveniments programats a la plaça de bous per aquest cap de setmana, 22 i 23 de juny, el següent:

L’empresa organitzadora, representada per DPM, s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament i la penya esmentada, per fer-nos sabedors de què no estan en disposició de complir els requisits legals marcats per la Seguretat Social previstos per a aquest acte. Uns requisits que junt a altres, segons la mateixa empresa, el seu representat i la llei d’espectacles vigent, són necessaris per a rebre l’autorització pertinent per a aquest esdeveniment per part de la Generalitat Valenciana. Institució, aquesta última, que ha ofert diverses alternatives a l’empresa per a la celebració dels esdeveniments programats i evitar així la seua cancel·lació.

L’Ajuntament de Vinaròs i la Penya “Pan y Toros” volen desvincular-se completament d’aquest fet, recordant que aquest és un esdeveniment totalment privat i que no compta amb la participació econòmica ni pública ni privada de les parts que ratifiquen aquest escrit.

L’Ajuntament de Vinaròs i la Penya “Pan y Toros” informen que, acordat amb l’empresa organitzadora, retornar l’import íntegre de les entrades en els espais i llocs on van ser adquirides. Tant al local social de la pròpia penya, com a la taquilla-bar de la plaça de bous.

Així mateix els informem que el compliment a les reines, dames i cavallers de la Fira i Festes, programat dintre dels actes festius, se celebrarà igualment amb el cercavila des de la Penya “Pan y Toros” fins a la plaça de bous, amb la Banda de Música de la Societat Musical La Alianza.

Preguem disculpen les molèsties.