Inici VINARÒS VINARÒS: les notícies més vistes de l’any

VINARÒS: les notícies més vistes de l’any

935

Com és tradició, us oferim un reportatge ESPECIAL amb les notícies més vistes de Vinaròs a la nostra web l’any 2021

 

Com ja és costum a principis de l’any nou, us oferim el rànquing de les notícies més vistes aquest 2021, amb el meu breu comentari, ja que alguns temes inclús han tingut el seu propi especial dedicat i ampliat a les revistes i també un enllaç a la notícia. Les estadístiques manen i sou VATROS, LECTORS qui heu confeccionat, amb la vostra audiència, aquesta llista. Segons la meua opinió com a editor/director (i sempre dins del meu criteri personal) falten notícies i temes que jo considero també molt importants, i que el temps ficarà al lloc que li correspon. També hem crida l’atenció respecte a aquest llistat, que les notícies -per desgràcia- solen ser en la seua majoria negatives: accidents, desastres meteorològics…

Seguidament us oferim les notícies més vistes segons dinastats i google analytics. Gràcies de nou i que tingueu un feliç i pròsper 2022.

Pablo Castell, editor

– Tanca McDonald’s Vinaròs

“Finalizado el contrato de 20 años, se cierra de manera temporal. McDonald’s abre la vía a un nuevo franquiciado y el proceso de reforma del mismo que durará unos 4 meses aproximadamente.
McDonald’s Vinaròs ha cerrado de manera temporal al finalizar el actual contrato de franquicia entre el gigante americano de comida rápida y su actual franquiciado Luis Cañizares. Según ha podido contrastar este medio, las intenciones de McDonald’s pasan ahora por evaluar el estado del establecimiento y reformarlo en su totalidad, en un proceso que durará entre 3 a 4 meses.”

A hores d’ara, encara no se sap ni quan tornarà a obrir -ni si tornarà a obrir- ni tampoc el destí dels antics treballadors. Deixant a banda polèmiques sobre si el menjar és saludable o llevava feina als restauradors locals, si és cert que la franquícia atreia molta gent, per les cues i aforament que solia haver-hi, encara les crítiques per estar desfasat quant a la resta de la franquícia.

McDonald’s Vinaròs cierra al finalizar el contrato

 

– Detenció pels carrers de Vinaròs

“La Guàrdia Civil i la Policia Local de Vinaròs s’ha presentat a l’avinguda del País Valencià per a perseguir i detenir a un ciutadà sense mascareta i conducta violenta, finalment sent reduït al carrer Puríssima.”

El rebombori provocat per l’individu, i la persecució pels carrers de la ciutat van causar la curiositat de molts ciutadans.

Detenció pels carrers de Vinaròs

 

– Col·lisió múltiple a vehicles estacionats en Vinaròs

“A prop de les 6 del matí, segons afirmen els veïns, un vehicle ha anat impactant en la seua ruta contra els que estaven estacionats, al carrer Convent de Vinaròs, provocant bonys, arrencant retrovisors i provocant desperfectes”
Espectacular col·lisió en zig-zag tipus bola de pinball, que va deixar molts desperfectes a vehicles. El causant va abandonar el cotxe i fugir, però finalment la policia el va identificar i detenir.

Col·lisió múltiple a vehicles estacionats en Vinaròs

 

– Accident en la N-340a en l’encreuament del Duc de Vendome

“A les 19.30 aproximadament, una moto s’ha incendiat en l’accident, hi ha 3 dotacions de bombers que apaguen el foc i una ambulància. El conductor del vehicle ha està traslladat a l’hospital però conscient i aparentment sense lesions greus.”
Espectacular accident on l’impacte a una moto va provocar que aquesta es prengués en flames, prop d’una gasolinera. Per sort no va haver-hi danys personals.

Accident en la N-340a en l’encreuament del Duc de Vendome (actualitzat)

 

– Enderroc del ‘Champion’

“Pràcticament ja està finalitzat l’enderroc del ‘Champion’, sols queda la paret lateral de l’av. Castelló en aquesta imatge. Encara que no es coneix oficialment a qué es dedicara la nova construcció, l’ajuntament va dir que seria una superficie comercial.”
L’enderrocament de la icònica i antiga nau a l’entrada de Vinaròs va causar revolt, però a hores d’ara, el solar també continua abandonat i encara es desconeix l’ús que es donarà.

Pràcticament ja està finalitzat l’enderroc del ‘Champion’

 

– Vinaròs sol·licitarà declaració de zona catastròfica amb danys de més de 3 milions d’euros

Els danys provocats per la DANA, especialmente a les Cases d’Alcanar ens van deixar espectaculars vídeos i imatges. Justament el 30 de desembre de 2021 s’anuncia per part de l’ajuntament que Vinaròs rep 59.200€ de la Diputació de Castelló per finançar els danys ocasionats pel temporal Glòria.

Vinaròs sol·licitarà declaració de zona catastròfica amb danys de més de 3 milions d’euros

 

– L’Ajuntament de Vinaròs rescindeix el contracte de la zona blava per incompliments amb un deute d’uns 150.000 €

Encara que va ser a finals de setembre, els posteriors problemes derivats encara no tenen solució: els antics treballadors, que van estar “al limbo” un temps, finalment van ser acomiadats i alguns comerciants envien queixes sobre l’acaparament de les places que evita que puguen aparcar els visitants i turistes.

L’Ajuntament de Vinaròs rescindeix el contracte de la zona blava per incompliments amb un deute d’uns 150.000 €

Els treballadors de la Zona Blava demanen que l’Ajuntament de Vinaròs mantinga els seus llocs de treballs

 

Per desgràcia, les notícies relacionades amb la Covid-19 continuen sent ‘trending’ cada setmana. Destaquen especialment:

– A finals d’estiu es trencava la progressiva baixada al Maestrat amb una nova ona

A finals d’octubre, una nova ona al Maestrat trencava la progressiva baixada que havíem gaudit tot l’estiu. A novembre tornaria a baixa però disparant-se de nou aquest desembre arribant a un rècord aquest Nadal.

ACTUALITAT CORONAVIRUS: Es quasi tripliquen els nous casos a Vinaròs i dupliquen a Peníscola mentre continuen baixant a Benicarló. Fort brot a Morella amb 13 infectats

 

Altres destacades: per proximitat amb Alcanar i les Cases d’Alcanar, les imatges i els vídeos de les inundacions:

Inundació en les Cases d’Alcanar i rescats en Vinaròs (videos)

 

 

Des de 7dies us agraïm a vatros, lectors, que continueu en l’esperit lliure, crític i independent de 7dies i participeu igual que jo, l’editor, comentant les notícies, bé per les xarxes socials, bé amb els articles d’opinió o cartes al director que podeu enviar a les revistes: setdiesbenicarlo@gmail.com (Benicarló) o editorialantinea@gmail.com (Vinaròs).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Article anteriorBENICARLÓ: les notícies més vistes de l’any
Article següentPENÍSCOLA i MAESTRAT: les notícies més vistes de l’any