Inici BENICARLÓ BENICARLÓ: les notícies més vistes de l’any

BENICARLÓ: les notícies més vistes de l’any

338

Com és tradició, us oferim un reportatge ESPECIAL amb les notícies més vistes de Benicarló a la nostra web l’any 2021

 

Com ja és costum a principis de l’any nou, us oferim el rànquing de les notícies més vistes aquest 2021, amb el meu breu comentari, ja que alguns temes inclús han tingut el seu propi especial dedicat i ampliat a les revistes i també un enllaç a la notícia. Les estadístiques manen i sou VATROS, LECTORS qui heu confeccionat, amb la vostra audiència, aquesta llista. Segons la meua opinió com a editor/director (i sempre dins del meu criteri personal) falten notícies i temes que jo considero també molt importants, i que el temps ficarà al lloc que li correspon. També hem crida l’atenció respecte a aquest llistat, que les notícies -per desgràcia- solen ser en la seua majoria negatives: accidents, desastres meteorològics…

Seguidament us oferim les notícies més vistes segons dinastats i google analytics. Gràcies de nou i que tingueu un feliç i pròsper 2022.

Pablo Castell, editor

– Granís de juliol

L’anunci de la granissada a finals de juliol va tenir moltes visites, així com les imatges dels seus efectes. El fenomen meteorològic va afectar especialment a Benicarló i Peníscola, rebentant tendals, ombrel·les, taules de terrasses, vidres i llunes de vehicles…. la Unió de Llauradors i Benihort van demanar la zona catastròfica al respecte a les collites malmeses.

Desperfectes per la granissada i forts vents

 

– Conductora positiva en alcoholèmia impacta contra cafeteria en Benicarló

Un aparatós accident causat per l’alcohol provocava tota classe de comentaris a les xarxes socials.

“Una conductora que ha donat positiu en la taxa d’alcoholèmia, ha perdut el control del seu vehicle mentre circulava per l’avinguda Jacinto Benavente en Benicarló, produint danys materials al seu cotxe i la façana i cristalls de la cafetería”

Conductora positiva en alcoholèmia impacta contra cafeteria en Benicarló

 

– Espectacular accident a Benicarló

Un aparatós accident causat possiblement pel Sol, en enlluernar a la conductora al moment d’entrar a la rotonda.

“L’accident sense ferits, ha tingut lloc a una de les rotondes que donen accés a l’institut Ramón Cid, a les 8:30 h.”

Espectacular accident a Benicarló

 

– Mor ofegat un home de 53 anys en una platja de Benicarló

Defunció d’un home ofegat, encara els intents tam per rescatar-lo com per a reanimar-lo.

“L’equip mèdic del SAMU ha realitzat maniobres de reanimació  cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació a l’home; però no hi ha hagut resposta, havia mort.”

Mor ofegat un home de 53 anys en una platja de Benicarló

 

 

Per desgràcia, les notícies relacionades amb la Covid-19 continuen sent ‘trending’ cada setmana. Destaquen especialment:

Es disparen els casos a principis d’any 2021 especialment a Benicarló

Quasi 1.200 infectats a Benicarló, però baixen les PCR+ mentre augmenten a Vinaròs. Vacunes i xifres rècord a les tres poblacions costaneres veïnes.

A gener de 2021 teníem xifres rècord. Uns números que per desgràcia, ja hem superat àmpliament, esperem que igual que aleshores, el pic torne a baixar a principis del nou any. La novetat llavors era l’administració de les primeres vacunes, mentre ara la majoria de població adulta ja ha rebut una, dues o inclús tres dosis.

Això no obstant, des de 7dies comparem les dades d’un any i l’altre i ens fem la següent pregunta: encara que hi ha menys mortaldat ara gràcies a la vacunació, si continuen augmentant molt més els infectats, no acabarem en una situació pitjor que al principi de la pandèmia?

A finals d’estiu es trencava la progressiva baixada al Maestrat amb una nova ona

A finals d’octubre, una nova ona al Maestrat trencava la progressiva baixada que havíem gaudit tot l’estiu. A novembre tornaria a baixa però disparant-se de nou aquest desembre arribant a un rècord aquest Nadal.

ACTUALITAT CORONAVIRUS: Es quasi tripliquen els nous casos a Vinaròs i dupliquen a Peníscola mentre continuen baixant a Benicarló. Fort brot a Morella amb 13 infectats

 

Altres destacades: per proximitat amb Peníscola, no va passar desapercebuda la campanya de Ferrero-Rocher, ni per desgràcia, la tragèdia de l’enderroc d’un edifici.

 

– Derrumbe en Peñíscola de un edificio de 3 plantas con personas atrapadas dentro

 

Según ha informado el servicio de información del departamento de Bomberos de la Diputación de Castellón, este miércoles 25 de agosto se ha derrumbado una vivienda en Peñíscola, en la urbanización Font Nova de la Sierra de Irta”

El trencament del mur de contenció, a causa de les fortes pluges, i un possible dany estructural, pareixen ser les causes de l’esfondrament de l’habitatge. Un home ferit i la seua dona i fill difunts, així com greus danys materials van ser el resultat d’un desastre, que d’haver passat a la nit, mentre tots dormien, encara hagués sigut més mortal.

(ACTUALIZACIÓN) Derrumbe en Peñíscola de un edificio de 3 plantas con personas atrapadas dentro

 

Des de 7dies us agraïm a vatros, lectors, que continueu en l’esperit lliure, crític i independent de 7dies i participeu igual que jo, l’editor, comentant les notícies, bé per les xarxes socials, bé amb els articles d’opinió o cartes al director que podeu enviar a les revistes: setdiesbenicarlo@gmail.com (Benicarló) o editorialantinea@gmail.com (Vinaròs).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Article anteriorDiscurs de cap d’any del president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig
Article següentVINARÒS: les notícies més vistes de l’any