Inici COMARQUES PENÍSCOLA i MAESTRAT: les notícies més vistes de l’any

PENÍSCOLA i MAESTRAT: les notícies més vistes de l’any

255

Com és tradició, us oferim un reportatge ESPECIAL amb les notícies més vistes de Peníscola i el Maestrat a la nostra web l’any 2021

 

 

Com ja és costum a principis de l’any nou, us oferim el rànquing de les notícies més vistes aquest 2021, amb el meu breu comentari, ja que alguns temes inclús han tingut el seu propi especial dedicat i ampliat a les revistes i també un enllaç a la notícia. Les estadístiques manen i sou VATROS, LECTORS qui heu confeccionat, amb la vostra audiència, aquesta llista. Segons la meua opinió com a editor/director (i sempre dins del meu criteri personal) falten notícies i temes que jo considero també molt importants, i que el temps ficarà al lloc que li correspon. També hem crida l’atenció respecte a aquest llistat, que les notícies -per desgràcia- solen ser en la seua majoria negatives: accidents, desastres meteorològics…

Seguidament us oferim les notícies més vistes segons dinastats i google analytics. Gràcies de nou i que tingueu un feliç i pròsper 2022.

Pablo Castell, editor

 

– Granís de juliol

L’anunci de la granissada a finals de juliol va tenir moltes visites, així com les imatges dels seus efectes. El fenomen meteorològic va afectar especialment a Benicarló i Peníscola i menys a l’interior, rebentant tendals, ombrel·les, taules de terrasses, vidres i llunes de vehicles…. la Unió de Llauradors i Benihort van demanar la zona catastròfica al respecte a les collites malmeses.

Alerta taronja per tempestes fortes de més de 40 litres i possibilitat de granissada

Desperfectes per la granissada i forts vents

 

– Obres en la N-232 Vinaròs-Santander: barranc de la Bota a Morella

L’obra que podria estar finalitzada a la primavera del 2022 és considerada de gran interés per les seues repercussions sobre la millora del trànsit entre el nord i el Maestrat, i directament, sobre l’augment del comerç i el turisme. Les imatges a finals d’octubre de l’espectacular actuació van ser ‘trending’.

N-232 Vinaròs-Santander: espectacular actuació al barranc de la Bota a Morella

Les obres N-232 al vol

 

– Derrumbe en Peñíscola de un edificio de 3 plantas con personas atrapadas dentro

“Según ha informado el servicio de información del departamento de Bomberos de la Diputación de Castellón, este miércoles 25 de agosto se ha derrumbado una vivienda en Peñíscola, en la urbanización Font Nova de la Sierra de Irta”
El trencament del mur de contenció, a causa de les fortes pluges, i un possible dany estructural, pareixen ser les causes de l’esfondrament de l’habitatge. Un home ferit i la seua dona i fill difunts, així com greus danys materials van ser el resultat d’un desastre, que d’haver passat a la nit, mentre tots dormien, encara hagués sigut més mortal.

(ACTUALIZACIÓN) Derrumbe en Peñíscola de un edificio de 3 plantas con personas atrapadas dentro

 

– Ferrero Rocher hace brillar Peñíscola y su Mercado Navideño en su reencuentro con la Navidad

La forta campanya promoguda per Peníscola, per aconseguir votacions va aconseguir guanyar el merescut premi de Ferrero Rocher i ser seleccionat per a l’esdeveniment nadalenc ‘Juntos brillamos más’. Tots els nostres articles publicats al respecte van ser un èxit per a l’audiència, especialment la broma del Dia dels Innocents on es deia que Peníscola hauria de pagar milions d’euros de llum.

Ferrero Rocher hace brillar Peñíscola y su Mercado Navideño en su reencuentro con la Navidad

Peñíscola y su Mercado Navideño ganadoras de ‘Juntos brillamos más’ de Ferrero Rocher

Peñíscola deberá pagar millones de euros por la factura de luz a causa de la campaña de unos conocidos bombones

 

 

– Premis de la loteria de Nadal toquen a Peníscola

El 4rt i 5é premi del a LOTERIA DE NADAL toca a Peníscola

 

 

Per desgràcia, les notícies relacionades amb la Covid-19 continuen sent ‘trending’ cada setmana. Destaquen especialment:

– A finals d’estiu es trencava la progressiva baixada al Maestrat amb una nova ona

A finals d’octubre, una nova ona al Maestrat trencava la progressiva baixada que havíem gaudit tot l’estiu. A novembre tornaria a baixa però disparant-se de nou aquest desembre arribant a un rècord aquest Nadal.

ACTUALITAT CORONAVIRUS: Es quasi tripliquen els nous casos a Vinaròs i dupliquen a Peníscola mentre continuen baixant a Benicarló. Fort brot a Morella amb 13 infectats

Més del doble de nous casos al Maestrat: noves mesures de contenció i (de moment) baixa pressió hospitalària

 

MENCIONS ESPECIALS

– Fortes plujes a finals d’agost i inundacions

Imatges i videos impactants que van afectar també a rius i carreteres.

Inundació en les Cases d’Alcanar i rescats en Vinaròs (videos)

Terme Vinaròs-Alcanar: galeria de fotos exclusives

Article anteriorVINARÒS: les notícies més vistes de l’any
Article següentPrimer nascut del 2022 a l’Hospital Comarcal