Inici VINARÒS El regidor de l’amic invisible dimiteix ‘per falta de confiança del seu...

El regidor de l’amic invisible dimiteix ‘per falta de confiança del seu grup municipal’

414

Un mes després que la cap de TSV Anna Fibla va compareixer en roda de premsa per denunciar el ‘desagradable’ regal rebut i “un més dels atacs maliciosos i continuats en el temps” dels companys socialistes, José Chaler, regidor d’Urbanisme i Esports de l’Ajuntament de Vinaròs i responsable del regal de l’amic invisible que va ençetar ‘la guerra del corder’, ha anunciat aquest matí 19 de gener, la seua dimissió en una compareixença -sense admetre preguntes- en la seu del seus partit PSPV, junt a Edu Barberá, secretari general de l’agrupació local

 

Sense el suport de la resta del grup municipal

Segons Chaler “com ja vaig dir en la primera roda de premsa després de la denúncia de Fibla, (jo) no anava a dimitir perquè ella ho demanara i menys pel que havia passat. Que dimitira o no depenia d’altres variables, com la pèrdua de confiança cap a la meua persona per part del grup municipal, l’executiva i el partit. Doncs bé, tinc tot el suport de l’executiva i el partit, però no de la resta del grup municipal ni de l’alcalde, i sent conseqüent amb el que vaig dir, presente la meua dimissió i em faig a un costat i ja vindran temps millors”.
L’edil socialista ha destacat que “han sigut dos anys intensos en els quals he tingut l’oportunitat de treballar en nombrosos projectes, alguns conclosos, uns altres per finalitzar i altres que anunciarà qui corresponga. Vull destacar de tot aquest temps la col·laboració que hem tingut del departament de salut en el muntatge dels vacunódromos en el pavelló poliesportiu i el centre de la tercera edat”.

Abandona el càrrec pero seguirà en el partit
Chaler va dir que continuarà en el partit. “Per a mi això no és un punt i final sinó un punt i seguit. A partir d’ara continuaré fent el que m’agrada, que és intentar millorar la vida de la gent, des del paper que el partit crega convenient que puga ser més útil i començar a treballar per guanyar les pròximes eleccions”, va assenyalar.

Per concloure, ha agraït al secretari local Edu Barberá i Agustín Guimerá “el treball que han realitzat aquests dies per a intentar que seguira, encara que al final no ha sigut possible perquè han pogut més altres interessos”

 

Article anteriorCom sol·licitar la baixa per COVID
Article següentL’alcalde de Vinaròs cessa a la regidora Anna Fibla per “falta de confiança”