Inici VINARÒS Compromís demana disculpes respecte a la Guerra del Corder i dona el...

Compromís demana disculpes respecte a la Guerra del Corder i dona el seu testimoni: “els draps bruts es renten a casa”.

613

“A ningú se’l va obligar a res, simplement es va consensuar un comunicat entre les executives” però no va arribar a signar-se.

“Hauríem d’estar parlant pressupostos i inauguració del Jaume I”

En roda de premsa dissabte 23, Compromís Vinaròs va donar la seua versió dels fets amb la seua cap Paula Cerdà, “donat que no formo part ni d’un partit que ha fet el regal ni el de l’afectat, vull pensar que soc objectiva”, i “en estar present quan es va donar els regals de l’amic invisible” va indicar Cerdà per a poder narrar cronològicament els fets.
Per l’alta incidència no es va fer cap sopar per donar els regals de l’amic invisible, sinó que es van donar de forma informal, dins l’ajuntament. “Desgraciadament, tots sabem com va acabar la situació. El regal ens pareix (a Compromís) fora de lloc i molt desagradable. La situació va ser molt tensa i ningú va saber com reaccionar i tots ens vam quedar molt sorpresos.” Respecte a les acusacions sobre un fet premeditat i risses del PSOE: “tots vam tindre una rissa nerviosa però.. risses per a fer mal, no van haver-hi.”
Respecte a la roda de premsa posterior sobre els fets (d’Anna Fibla): “des de Compromís sempre hem apostat pel compliment del pacte, ja que es tracta d’un problema intern de socis i no s’ha tractat d’un problema d’una regidoria que afecte el poble (vinarossenc)”

Intent d’arreglar la situació
“Els draps bruts es renten a casa”, segons Cerdà, per a solucionar els problemes interns, “Tenim una comissió de seguiment, on s’han de reunir les tres executives”. L’actuació segons ella: “La màxima prioritat de les reunions de les tres executives ha sigut salvaguardar el pacte de govern, desgraciadament el tema ha acabat malament, pot ser de la pitjor forma possible”.

Valoració dels fets
Cerdà ha demanat disculpes a la ciutadania per l’espectacle que s’ha donat, ja que “hauríem d’estar parlant pressupostos i inauguració del Jaume I. S’ha trobat a faltar el respecte cap als teus companys, confiança en el partit i comunicació s, però soc positiva i hem de fer examen de consciència per a un millor futur. Des de Compromís sempre ficarem per davant els interessos dels vinarossencs als del nostre partit.”

Amenaces de l’alcalde a Fibla
Com va afirmar Cerdà “a ningú se li va obligar a res, simplement es va consensuar un comunicat entre les executives” però no va arribar a signar-se.
Respecte a les amenaces, Cerdà no va poder afirmar ni desmentir, per no estar present.

Com quedarà l’ajuntament de Vinaròs
“No valorem pactar en altres formacions polítiques” i respecte als càrrecs de l’ajuntament “Ho hem de parlar i decidir com quedarà el cartipàs de l’ajuntament”.

Imatge: Maestrat TV