Inici VINARÒS L’alcalde de Vinaròs cessa a la regidora Anna Fibla per “falta de...

L’alcalde de Vinaròs cessa a la regidora Anna Fibla per “falta de confiança”

727

La cap de Totes i Tots Som Vinaròs TSV Anna Fibla, ha sigut destituïda per Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs, segons ha anunciat en roda de premsa dimecres 19.

Segons afirmava, després de l’esforç realitzat per part de les tres executives, no van ser capaços d’arribar a un acord definitiu. Després de la roda de premsa de Fibla i la diputada de Podem, PSOE Vinaròs va mostrar la seua disconformitat en moltes de les coses que van dir en aquesta, “perquè no s’ajusten a la realitat dels fets ocorreguts la vesprada del 21 de desembre ni de les qüestions internes del pacte”. Continuava declarant que “arribats a aquest punt i pel fet que, per part de Fibla no hi ha hagut cap rectificació o matisació d’aquelles afirmacions que no s’ajusten a la realitat, he decidit cessar de totes les seues funcions delegades que té la regidora Fibla, per falta de confiança”.
No han sigut cessats els altres dos edils de TSV, Hugo Romero i Cecilia Pastor, ja que “han demostrat des del primer moment la seua implicació i voluntat per a intentar arribar a un acord que permetera arribar al final de legislatura amb aquest pacte de govern”.

Aquesta compareixença de l’alcalde ha tingut lloc moments després de la dimissió de l’edil d’Urbanisme, Esports i Sanitat, José Chaler pel regal de l’amic invisible que aquest va realitzar a Fibla (un cap de corder, ulls, vísceres i fruita i verdura en mal estat).
Portem tres setmanes de converses entre les tres executives (Compromís, TSV i PSPV) per a intentar arribar a un acord que permetera salvar el nostre pacte de govern des del 2015 i que des del nostre punt de vista tantes coses positives ha aportat a la ciutat de Vinaròs”, va indicar Alsina, afegint que “des d’un primer moment els tres grups hem tingut clar que les nostres diferències internes no podien estar per damunt de l’interés general dels vinarossencs, i agraís el treball de les tres executives per a intentar arribar a un acord per a arribar al final de legislatura amb garantia i solvència i salvaguardar l’estabilitat de l’Ajuntament de Vinaròs”.

Alsina va agrair la labor realitzada per Chaler al capdavant de les seues regidories d’Urbanisme, Esports i Sanitat, remarcant que va ser una de les persones que va formar part de l’equip que va encarar els pitjors dies de la pandèmia en la localitat, afirmant que “Agraïsc especialment la seua implicació i treball en aquests dies tan complicats per intentar solucionar una de les majors crisis sanitàries que hem viscut”.

S’ha anunciat una posterior roda de premsa de TSV… continuarem ampliant informació.