Inici PREMSA VALENCIANA Tots som Vinaròs abandona el govern de Vinaròs després del cessament d’Anna...

Tots som Vinaròs abandona el govern de Vinaròs després del cessament d’Anna Fibla per l’alcalde

1268

COMUNICAT DE PREMSA TSV – PODEM. DIMECRES 19 DE GENER DE 2022.

Bé, després d’escoltar les rodes de premsa tant del regidor José Chaler com de l’alcalde de la ciutat queda demostrat que la divisió del PSPV la fan recaure en Anna Fibla, en TTSV i, en darrera instància, al poble de Vinaròs.

Per una banda, veiem com d’un fet greu que vam denunciar públicament, com va ser l’obsequi macabre cap a una regidora de TSV, s’han depurat responsabilitats, quedant palès que, encara que fos un acte no institucional, en la vida i més en la pública, cal ser responsable dels fets que un fa o provoca.

Tal com vam dir en la roda de premsa, després de dos anys i mig de legislatura suportant situacions de menyspreu i de falta de comunicació, TSV sempre ha posat per davant la governabilitat de la ciutat envers aquests fets, i creiem que aquest últim no podia ser un més que s’hagués de suportar en les relacions d’un equip de govern.

Queda manifest que davant d’aquesta crisi de govern, l’alcalde Guillem Alsina, ha evidenciat la seva incapacitat per reconduir la bona entesa de les relacions entre els membres i partits del govern local.

La regidora que va ser víctima d’aquest fet desagrable i va tindré la valentia de denunciar-ho públicament és la persona més agreujada, ja que se li retira la confiança I les competències de les seves àrees de gestió a l’Ajuntament.

Davant d’aquesta crisi de govern, l’alcalde ha pres la decisió de responsabilitzar a Anna Fibla i TSV, d’un fet del qual sols és responsable el regidor del PSPV-PSOE, qui va desenvolupar una crisi trencant l’equip de govern i posant a la ciutat de Vinaròs en l’actual tessitura.

Com s’ha dit en el decurs d’aquestes darreres setmanes, les tres executives dels partits que conformàvem l’equip de govern hem treballat notòriament per reconduir la situació de la millor manera possible. Han sigut tres setmanes intenses de conversacions a les quals avui l’alcalde amb el seu comunicat ha posat fi de manera unilateral, retirant la confiança a la nostra cap de llista i portaveu del grup municipal TTSV.

Creiem que aquest fet és un menyspreu més cap a TSV deixant palès que l’expulsió d’Anna, suposa l’expulsió de TOTES I TOTS SOM VINARÒS del Govern. Si expulsen Anna ens expulsen a tots.

Des d’avui, TSV-PODEM, es prepara per a seguir treballant, des de l’oposició, com ho hem fet des de l’inici pels interessos de la ciutadania de Vinaròs.

Lamentem profundament que una divisió interna en el PSPV ens haja dut a la situació de trencar el pacte de govern progressista que hi teníem a Vinaròs.