Inici PREMSA VALENCIANA José Chaler ‘l’amic invisible’ reconeix que ‘no va estar encertat’ i demana...

José Chaler ‘l’amic invisible’ reconeix que ‘no va estar encertat’ i demana disculpes

588

  • Comunicat del regidor José Chaler respecte a la roda de premsa efectuada en el dia d’avui per la 2a tinent d’alcalde iportaveu de TSV Anna Fibla.

Davant la situació mediàtica creada durant el dia d’avui, vull manifestar de manera personal el següent:

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vinaròs, com qualsevol equip de treball o grup d’amics en aquestes dates, va celebrar l’anomenat popularment com “amic invisible” durant el transcurs de la tarde nit del dimarts 21 després del plenari ordinari del mes de desembre. En aquest procés d’entrega del regal, el mateix es fa de manera anònima i no és fins després d’obrir-lo o al final del repartiment quan s’intenta verificar la identitat de la persona que l’ha regalat.

En el meu cas, el sorteig que vam efectuar entre els components de l’equip de govern, em va tocar la sra Fibla. Tal com s’ha dit en la roda de premsa, en el transcurs de la tarde nit es van efectuar diversos regals de caràcter amistós, amigable i distesos entre els presents. En el meu cas, el regal que li vaig fer a la sra. Fibla va consistir en una gorra de vellut i una caixa amb productes de fruita i verdura lleugerament malmesos així com productes de “casquería” de corder. Aquest segon regal que jo vaig plantejar en clau de broma, reconec que no va estar encertat i per tal fet demane disculpes públiques a la sra. Fibla per aquest succés.

Així mateix, vull manifestar que en cap cas es produeix una complicitat de rialles, ganyotes amb la resta de l’equip de govern o grup municipal socialista tal com s’arriba a manifestar en la roda de premsa del dia d’avui. Al contrari. És evident que es va crear una situació d’incomoditat entre els assistents que van intentar sortejar de la manera que es va poder amb la continuació de l’entrega dels regals. Inclosos els dos regidors restants de TSV.

En cap cas, un acte que realitzo de manera personal ha estat premeditat ni pel grup municipal socialista ni pel PSPV-PSOE de Vinaròs per tal d’ofendre, malmetre o causar un perjudici a la sra. Fibla, ni de bon tros, tal com s’ha manifestat en la roda de premsa en clau “mafiosa” o d’ofensa equiparant-ho a un atac masclista com s’ha dit públicament.

Des d’aquestes línies, també vull manifestar un fet que s’ha omés en la pròpia roda de premsa d’aquest matí. El dimecres 22 a primera hora del matí, jo mateix i també animat pel grup municipal socialista vaig trucar a la sra. Fibla per tal de disculpar-me personalment sense obtindre resposta. És per això que li vaig deixar escrit un missatge de text del qual en puc demostrar la prova si així els mitjans de comunicació ho requereixen. Trucada i missatge que, efectivament, no van rebre resposta.

Per a finalitzar, vull posar de manifest que lamento profundament que d’un fet de caràcter estrictament personal, per oportunisme electoral i personal, s’eleve a nivell polític per tal de traure rèdit a un any i mig d’eleccions i en plenes festes nadalenques. Així mateix, vull aprofitar per demanar disculpes al PSPV-PSOE Vinaròs i al grup municipal socialista, per la situació creada, deixant-los fora de qualsevol implicació.

Signat
Jose Chaler López – Regidor d’urbanisme, esport i salut.

Notícies relacionades:

La regidora de Podem de Vinaròs rep un desagradable regal d’un company de govern socialista i adverteix sobre trencar l’equip de govern