Inici VINARÒS La regidora de Podem de Vinaròs rep un desagradable regal d’un company...

La regidora de Podem de Vinaròs rep un desagradable regal d’un company de govern socialista i adverteix sobre trencar l’equip de govern

793

· La 2a tinent d’alcaldia Anna Fibla de TSV rep com a regal d’amic invisible dels seus companys de govern, un cap de corder degollat, ulls, budells, sang i verdura podrida

· Reclama a l’alcalde que cesse al regidor socialista ‘Chechu’ Chaler o trencaran l’equip de govern

· El regal per a la també regidora d’agricultura i pesca portava l’etiqueta de ‘productes de proximitat’

 

Després del ple ordinari d’aquest mes, els membres de l’equip de govern s’havien ficat com a tradició celebrar l’amic invisible, com se sol fer a famílies, amics o empreses i amb la finalitat de reafirmar les relacions interpersonals i l’esperit nadalenc. Quan va ser el torn de la regidora de Tots Som Vinaròs, va rebre una gran caixa amb l’adhesiu de ‘productes de proximitat’ trobant-se un tàper amb ulls de corder i un cap de corder degollat, vísceres, sang i embolicat amb verdures podrides: cebes, carxofes, bledes… enfront de la sorpresa i risses de companys i del que s’havia esbrinat que era l’autor: el regidor d’esports i urbanisme José ‘Chechu’ Chaler.

Dimecres a la nit TSV va organitzar una assemblea per donar un suport a la seua cap, i dijous va presentar una roda de premsa la mateixa Anna Fibla, junt a companys de partit i la diputada del congrés de Castelló Marisa Saavedra, mostrant el suport al seu líder, i en la qual ha demanat a l’alcalde el cessament de Chaler o que sigui ell mateix qui dimitisca, donant com a termini les festes de Nadal o pel contrari, trencaran el pacte i deixaran de formar part del govern local.

Per a la regidora aquest desagradable moment significa “el que ja trenca el fil”, en una nova desavinença entre PSPV i TSV després de 2 anys i mig de coalició (que governen junt amb Compromís, que es va unir el mes d’abril passat), i representa “un més dels atacs maliciosos i continuats en el temps” que sofreixen per part dels suposats companys de govern socialistes, així com una “eliminació de tota la tasca que estem fent de TSV” sense diàleg i comunicació. Reitera que volen continuar en política perquè per TSV, “el poble de Vinaròs necessita les nostres polítiques d’esquerres i firmes”.

Fibla va recordar també quan se la va expulsar d’una roda de premsa. El desenvolupament del polígon industrial ha sigut un altre dels desacords, en aquest cas de discrepància política, entre totes dues formacions. Mentre els socialistes són partidaris de reactivar les gestions que permeten desbloquejar i fer efectiu el sòl d’aquesta àrea industrial en la seua primera fase, des de TSV consideren que els diners que ha costat aquest projecte fins i tot no desenvolupat poguera haver-se invertit en altres equipaments i no en uns terrenys amb alt valor mediambiental i aposten per dotar el lloc de valor paisatgístic i cultural, a l’ésser un entorn amb casetes de pedra en sec i espècies en perill d’extinció. Aquesta discrepància es va veure reflectida en les votacions del ple de febrer de 2020, tan sols uns dies després del desacord entre tots dos partits a causa dels multicines.

Finalment Anna ha deixat la següent reflexió “que significa, que podeu entendre, que sentiríeu vosaltres… si rebésseu aquest regal”