Inici BENICARLÓ L’Hospital de Vinaròs sense cardiòlegs a partir de maig

L’Hospital de Vinaròs sense cardiòlegs a partir de maig

5810


Com han denunciat professionals d’aquest centre al periòdic El Mundo i 7dies, a la redacció d’aquest article encara no hi ha solució firme a aquest problema i que es va plantejar fa temps. A partir del dia 1 de maig un dels dos cardiòlegs es jubila i l’altre s’acull a la baixa maternal.
Des de la Conselleria de Sanitat, a la que se li ha derivat el problema, encara no s’ha donat cap solució, i el que és més greu, també es desconeix el destí dels pacients amb problemes cardiològics.
Segons va declarar un dels sanitaris a El Mundo:
“Nos vamos a encontrar con que si un paciente llega con un problema coronario, habrá que mandarlo a Castellón lo que supone un recorrido de 80 kilómetros más con el consiguiente riesgo que eso supone para su vida”.

Foto d’arxiu

Continu problema de manca de professionals
A principis d’any, Miguel Mínguez conseller de Sanitat anunciava incentius per als facultatius que ocupessen places de difícil cobertura com l’Hospital de Vinaròs, en resposta a la recent denúncia d’un sindicat sobre la Fugida d’infermers a Catalunya, sumant-se l’any passat a les denúncies de l’Asociación de Enfermos Mentales (ACEMYF) sobre falta de psiquiatres i l’alerta del Sindicato Médico de la Comunidad Valenciana (CESM-CV) sobre el possible tancament de l’UCI per falta també de professionals per cobrir les guàrdies.