Inici BENICARLÓ Ana Teijelo nova directora i Lluís Gandia director econòmic de l’Hospital per...

Ana Teijelo nova directora i Lluís Gandia director econòmic de l’Hospital per a setembre

3413

La dimissió de l’anterior directora, Vanesa Jorge Vidal es preveia ja des de meitat-finals de juliol, ja que es va acomiadar del seu equip i personal de l’Hospital, per les dates en què aquest mitjà alertava de les mancances estiuenques del centre en radiologia, cardiologia, neurologia, urologia…(clica açí) …no obstant això no havia comunicat oficial encara que ens informaven personal de l’Hospital que ja havia presentat la seua dimissió.

A més d’aquests problemes interns, se sumava el canvi polític en la presidència de la Generalitat, amb Marcià Gómez com a nou de conseller Sanitat València, qui ja va visitar l’Hospital Comarcal el 27 de juliol (clica açí). Segons informació del centre facilitada a aquest mitjà, Conselleria hauria proposat a diferents professionals formar part de l’equip directiu, però no ha sigut fins a aquest dimecres 9 d’agost, que el periòdic Mediterraneo ha confirmat aquesta informació. A partir de la noticia d’aquest mitjà i la informació facilitada a 7dies, els nous càrrecs que es postulen serien:

– Ana Teijelo, nova directora gerent
– Lluís Gandia, nou director econòmic
– Javier Ballester, nou director mèdic
– Elisabeth Natividad, nova directora d’Infermeria.

Lluís Gandia i Ana Teijelo. Font: xarxes socials

Cal recordar que en el millor dels casos, els nous càrrecs començarien al setembre, per la qual cosa fins llavors, l’hospital romandrà sense gerència.
Tots aquests càrrecs suggerits, són professionals veterans de l’Hospital de Vinaròs. Ana Teijelo és una coneguda ginecòloga, comptant amb més de 20 anys de professió, i Lluís Gandia, a més de president del Partit Popular de Vinaròs, és administratiu de l’Hospital i treballa des del 2007.