Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT La X Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig rep...

La X Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig rep la visita de centenars de persones

124

Tot i la pluja de dissabte a la vesprada la mostra va tornar a ser un èxit de participació amb l’assistència de veïnes i veïns d’arreu de la comarca

L’Ajuntament ha fet un balanç positiu de la X Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals, destacant que s’ha comptat amb una elevada participació en totes les activitats que es van programar durant el cap de setmana. Segons insisteixen, tot i la pluja de dissabte a la tarda, la Fira es va poder celebrar amb normalitat, amb l’assistència de centenars de persones d’arreu de la comarca, que es van apropar a Càlig per gaudir de la programació i sobretot degustar les farinoses.

Des de l’Ajuntament agraeixen la col·laboració de totes les persones que un any més han fet possible la celebració de la Fira, així com la implicació de les entitats locals i empreses, que també s’han bolcat en la mostra, aconseguint de nou un gran èxit de públic. D’altra banda, també volen fer extensius els agraïments als visitants, indicant que gràcies a ells la mostra s’ha convertit en tot un referent a la comarca.

Per acabar, anunciar que la propera Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals es farà el cap de setmana del 13 i 14 d’abril de 2024.

Article anteriorLa Diputació programa més de 20 activitats acadèmiques i de divulgació amb motiu del centenari de la mort del Papa Lluna
Article següentL’Hospital de Vinaròs sense cardiòlegs a partir de maig