Inici PREMSA VALENCIANA (Vinaròs) La exregidora Berta Domènech es defensa contra les acusacions de “auto-enchufe”

(Vinaròs) La exregidora Berta Domènech es defensa contra les acusacions de “auto-enchufe”

225

(Vinaròs) La exregidora Berta Domènech es defensa contra les acusacions de “autoenchufe


Declara en roda de premsa que no va haver-hi cap tracte de favor en la seua contractació com a Educadora Social en el centre CRIS

El PP de Vinaròs amb el seu portaveu Juan Amat, havia denunciat que Domènech s’hi havia “auto-enchufado” en una plaça d’educadora social al CRIS pocs dies després de deixar de ser regidora, mitjançant un decret d’alcaldia amb objeccions dels tècnics després d’assegurar que la borsa de treball “había caducado en 2019”.

Per això Berta Domènech, exregidora de Política Social i Joventut de Totes i Tots som Vinaròs en l’Ajuntament de Vinaròs, va defensar divendres 12 en la seu del partit i amb companys de la seua afiliació, la seua contractació, assegurant que tot ha seguit el procediment marcat pels tècnics municipals.

Domènech va recordar que un any abans d’ocupar la regidoria, ja es va presentar a un procés selectiu d’oferta pública d’ocupació en igualtat de condicions que qualsevol altra persona. També va defensar que s’ha actuat en aquesta contractació conforme als informes tècnics de l’Ajuntament, a partir de la baixa al CRIS.

L’exregidora ha explicat a continuació que, després de la baixa voluntària d’un treballador del centre, Recursos Humans va optar per cobrir el lloc de manera urgent i ella era la següent en una borsa de treball en la qual estava un any abans d’ocupar el seu càrrec i afirmant que “no hi ha hagut per tant, cap tracte de favor”.

Domènech va voler aclarir “de manera contundent” la seua incorporació com a treballadora del CRIS, explicant que “aquest lloc de treball ja existia, no s’ha creat cap lloc de treball nou, i jo em vaig presentar a un concurs oposició un any abans de formar part d’un partit polític i de ser regidora”. També va assegurar que “la bossa no estava caducada perquè es prorrogava automàticament com a procediment habitual en el departament de Recursos Humans” i, quant als informes amb objecció dels tècnics de Personal i Intervenció, va dir que fan referència al tipus de contracte i al lloc de treball a l’ésser de caràcter temporal, i en cap moment es refereixen a la persona que ocuparà aquest lloc, insistint que va iniciar el procediment per a cobrir una baixa de l’educador social que es va comunicar al departament de Recursos Humans al final de setembre.

“No ve, per tant, propiciat per mi, sinó per circumstàncies externes a la meua possibilitat d’acció. Vull que quede clar que en cap moment s’ha creat un lloc de treball per a mi” va declarar.

L’exregidora també ha declarat que tot el publicat als mitjans d’informació respecte a la seua persona l’ha afectat en el pla personal, en considerar que se li està acusant de manera injusta. “No està sent senzill escoltar i llegir el que s’està dient de mi. El procediment ha seguit tot el que s’estableix com sempre, i no està sent fàcil, però vull agrair el suport que he rebut i també al partit. El que s’està comptant no és la veritat”.

Article anteriorPeníscola reuneix la seua Taula de Qualitat per a renovar el SICTED a la seua trentena d’empreses
Article següentMúsica, ciència i literatura protagonitzen la recta final dels Premis Literaris 2021 de Benicarló