Inici BENICARLÓ Seguim!!! Curs 2021/ 2022

Seguim!!! Curs 2021/ 2022

380

Segon curs de Casa Nostra Espai Infantil, hem començat amb les mateixes ganes i il·lusió. Alguns dels nostres menuts i menudes repeteixen, però també n’he hi ha de nous. A poc a poc ens hem anat adaptant a la nova situació, nou espai, nous companys i nous acompanyants adults. Amb molta comprensió, afecte i respecte, i amb la presència de les famílies, per a fer més fàcil l’estada.

Seguim amb el joc i moviment lliure, i gaudint del nostre exterior a la natura, hem celebrat vàries festes: La festa de la tardor, per als menuts i menudes de l’espai, amb la visita de la castanyera, i una tarde de “Castaween” per als més grans i les seves famílies.

A Casa Nostra considerem molt important la relació espai-família, per això la importància de crear un vincle afectiu també amb les famílies, ja que ens deixen una part molt important d’elles, els seus fills i filles. Hem gaudit de tallers i reunions presencials amb les famílies interessades, per a donar-los la informació que necessiten en temes concrets o simplement escoltar-nos i ajuntar-nos per donar-nos suport. Fer tribu, fer família!

Aprofitem per a recordar que:
El taller d’acompanyament respectuós impartit per Gema Luna de “Escuela libre Canción de Luna” es POSPOSA PER A LA PRIMAVERA.Qui estigui interessat que es pose en contacte amb Casa Nostra per apuntar-se a la llista e informar de la pròxima data.

Tenim 3 places lliures per aquest curs.
Dos dies a la setmana de 9 a 13 h.
No dubtes en preguntar!!

Esteu atents a les RRSS de Casa Nostra, pròximament posarem data per a les portes obertes i per a la preinscripció per al curs 2022/2023.

Article anteriorQualitat, talent i excel·lència en el palmarés de la sisena edició dels Premis Literaris de Benicarló
Article següentEl VI Congreso Go Global retoma la presencialidad con más de 20 países para fomentar las exportaciones de las pymes de la Comunitat