Inici BENICARLÓ Seguim!!! Curs 2021/ 2022

Seguim!!! Curs 2021/ 2022

757

Segon curs de Casa Nostra Espai Infantil, hem començat amb les mateixes ganes i il·lusió. Alguns dels nostres menuts i menudes repeteixen, però també n’he hi ha de nous. A poc a poc ens hem anat adaptant a la nova situació, nou espai, nous companys i nous acompanyants adults. Amb molta comprensió, afecte i respecte, i amb la presència de les famílies, per a fer més fàcil l’estada.

Seguim amb el joc i moviment lliure, i gaudint del nostre exterior a la natura, hem celebrat vàries festes: La festa de la tardor, per als menuts i menudes de l’espai, amb la visita de la castanyera, i una tarde de “Castaween” per als més grans i les seves famílies.

A Casa Nostra considerem molt important la relació espai-família, per això la importància de crear un vincle afectiu també amb les famílies, ja que ens deixen una part molt important d’elles, els seus fills i filles. Hem gaudit de tallers i reunions presencials amb les famílies interessades, per a donar-los la informació que necessiten en temes concrets o simplement escoltar-nos i ajuntar-nos per donar-nos suport. Fer tribu, fer família!

Aprofitem per a recordar que:
El taller d’acompanyament respectuós impartit per Gema Luna de “Escuela libre Canción de Luna” es POSPOSA PER A LA PRIMAVERA.Qui estigui interessat que es pose en contacte amb Casa Nostra per apuntar-se a la llista e informar de la pròxima data.

Tenim 3 places lliures per aquest curs.
Dos dies a la setmana de 9 a 13 h.
No dubtes en preguntar!!

Esteu atents a les RRSS de Casa Nostra, pròximament posarem data per a les portes obertes i per a la preinscripció per al curs 2022/2023.