Inici PREMSA VALENCIANA La Policia Local de Vinaròs enviarà vídeos d’agraïment als xiquets

La Policia Local de Vinaròs enviarà vídeos d’agraïment als xiquets

780

La iniciativa consta de la gravació de petits vídeos personalitzats on els agents agraeixen el bon comportament dels més petits durant aquestes dues setmanes de confinament

La iniciativa consta de la gravació de petits vídeos personalitzats on els agents agraeixen el bon comportament dels més petits durant aquestes dues setmanes de confinament

La Policia Local de Vinaròs ha posat en marxa una campanya per animar als xiquets i xiquetes de la localitat que durant aquests dies compleixen el confinament decretat pel Govern. Des del cos de seguretat agraeixen l’esforç que està realitzant tota la població, amb un comportament cívic exemplar, i en especial als més petits de la casa.

Els agents policials destaquen que són conscients que una estada prolongada a casa suposa una situació molt difícil per als veïns i encara pot ser-ho més per als xiquets, per això han engegat una campanya senzilla, amb vídeos personalitzats, per animar als petits a continuar complint el confinament i al mateix temps agrair el seu gran esforç.

Per a participar poden enviar un Whattsapp al telèfon 627 078 471  indicant l’adreça, un mòbil de contacte, nom i edat del xiquet o xiqueta, així com les activitats que més els agrada fer o qualsevol altra cosa que vulguen destacar. Amb aquestes dades els agents de la Policia Local gravaran un vídeo personalitzat agraint el gran esforç que realitza el xiquet/a per complir el confinament.

D’altra banda, també es pot participar enviant un dibuix de suport als sanitaris i agents de seguretat que cada dia treballen per fer front al coronavirus o també amb les activitats que els agradaria fer un cop acabe la situació d’emergència. En aquest cas, els agents policials, un cop finalitze el confinament, es traslladaran fins al domicili dels petits per obsequiar-los amb un exclusiu pin de la Policia Local, que els permetrà formar part del grup “Jo vaig véncer el COVID-19”.

Per acabar des de la Policia Local s’anima a tots els xiquets a participar en aquestes dues iniciatives i sobretot agraeixen el gran esforç que estan fent tots els petits de la localitat.