Inici BENICARLÓ Final de curs de Casa Nostra Espai infantil i l’escoleta d’estiu 2023

Final de curs de Casa Nostra Espai infantil i l’escoleta d’estiu 2023

572

Donem per finalitzat el tercer curs de Casa Nostra Espai infantil i l’escoleta d’estiu 2023. Com sempre moltes gràcies per la confiança a les famílies interessades, les que repeteixen i les noves, ha sigut un plaer acompanyar, gaudir i aprendre amb els vostres fills i filles.

   

RECORDEM els espais en els quals podeu participar:

  • Casa Nostra Espai Infantil. Ja hem completat tres cursos des que vam obrir i estem molt contents de la rebuda obtinguda per part de les famílies.

A poc a poc més famílies s’uneixen al canvi de mirada a la infància, confiant en una educació diferent, amb més respecte a la individualitat i amb una criança en llibertat a la natura. CURS 23/24 COMPLET

  • Escola d’estiu, des de l’última setmana de juny i tot juliol. Amb els mateixos recursos que durant tot l’any, afegint piscina, activitats d’aigua i esmorzars saludables a l’ombra dels arbres.

  • Xerrades i formacions per a famílies o professionals de la infància.

Oferim una formació intensiva a l’any amb professionals en pedagogia vives i actives, educació lliure i criança conscient.

I d’altres més informals però amb informació valuosa, per a les famílies de dins l’espai.

(Estem oberts a propostes).

  • Trobades i festes familiars. Per fomentar les activitats en família i entre famílies organitzem diferents festes temàtiques. ATENTES A LES XARXES!!

Us presentem NOVETATS:

  • Espai de Criança i joc infantil. Obrirem les portes de Casa Nostra els dilluns i dimecres de 16.30 h a 18 h durant la tardor i la primavera, per gaudir del nostre espai exterior amb família.

La idea d’aquestes trobades és que infants i famílies pugueu gaudir d’un entorn diferent a la natura, caminar descalços, viure el joc lliure i compartir amb altres famílies les experiències de la maternitat i paternitat.

  • Espai de Criança compartida, en aquest espai oferim l’oportunitat d’acompanyar al vostre infant dins de l’horari de l’espai infantil, per així aprofitar l’espai i els recursos creats, la companyia d’altres infants i acompanyants adults experts en la infància.
    (A hores i dies solts.)
  • Crearem un grup de difusió per a les famílies interessades en els que sols passarem informació de les activitats i propostes de Casa Nostra. Interessats pose-vos en contacte: 662291610