Inici COMARQUES Formació d’Acompanyament Respectuós a Casa Nostra

Formació d’Acompanyament Respectuós a Casa Nostra

963

El passat mes d’Abril vam realitzar una formació d’Acompanyament Respectuós, de la mà de Gema Luna, educadora Waldorf en la “Escuela libre Canción de Luna”.

Vam gaudir d’un cap de setmana intensiu entre professionals de l’educació i famílies interessades en millorar la relació pares-fills. Tots i totes escoltant amb atenció i compartint els uns amb els altres, units per aconseguir un canvi en l’educació infantil.

Vam parlar de com acompanyar la infància d’una altra manera, sense judicis, amb empatia, amor i paciència però sobretot amb PRESENCIA PLENA I CONSCIENT, per poder donar AMOR INCONDICIONAL, als menuts i menudes del nostre voltant.

Vam aprendre a contar contes sense imatges, cantar cançons de corro i de dits, i fins i tot a realitzar “teatrillo”.

Vam realitzar nosaltres mateixos materials Waldorf i activitats artístiques gaudint de la presentació d’aquestes tal i com ho viuen els menuts i menudes de la seva escola. Gema va aconseguir crear ambient, amb petites decoracions i la seva veu. Ens va encantar la seva manera de fer!

Vam vore com presentar i oferir les activitats als infants d’una manera atractiva i motivadora, i de com, de manera sutil poden sortir grans aprenentatges. Amb el joc i moviment lliure, confiant amb els infants. Observant-los, acompanyant-los i sols donar-los ajuda quan realment la necessiten.
GRÀCIES A Gema Luna, per la seva sabiessa i per la seva manera d’expressar-la, I MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS ELS ASSISTENTS: professionals, estudiants i famílies per interessar-vos en aquesta formació. UN PLAER CONÉIXER GENT AMB GANES DE CRÉIXER COM VOSALTRES!!

A Casa Nostra seguim amb les activitats artístiques, motrius i experimentals, però sobretot gaudint del joc lliure a la natura.
En breu ens acomiadem del segon curs 2021 / 2022 i donem la benvinguda a l’escoleta d’estiu de Casa Nostra.