Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Presentació a Rossell de ‘Felix in verso’ de Victòria Panadés i Fèlix...

Presentació a Rossell de ‘Felix in verso’ de Victòria Panadés i Fèlix Mas

785

Divendres 9 d’octubre, Diada de la Comunitat Valenciana, es va presentar a Rossell l’obra ‘Felix in verso’ amb poesia de Victòria Panadés i pintures de Fèlix Mas, en un escenari de luxe com és Centre Cívic ‘Moli Vell’ d’aquesta localitat.

Va iniciar el parlament l’alcalde de Rossell Evaristo Martí, qui va esmentar la germanor entre Rossell i la Sénia, d’on venen els autors i també va disculpar l’absència de públic per la situació actual de pandèmia.

Seguidament va fer el parlament Joan Moisés, professor i exalcalde de la Sénia, qui va fer un breu resum de la relació amb els autors comentant la seua amistat amb ells i el nét de Fèlix, Enric, també present. Va destacar la casualitat matemàtica i màgica que dues persones tan diferents com els autors s’haguessen pogut trobar, i finalment va desitjar que puguen continuar col·laborant entre ells i donen lloc a més obres.

A continuació van xerrar els dos autors, qui van donar gràcies i es van alabar mútuament, fruit del mutu reconeixement per haver aconseguit junts crear aquesta meravellosa obra. El primer contacte, segons va explicar Victòria, va ser d’una entrevista a Fèlix, que va fer aquesta per a la revista Lo Senienc, donant lloc a un interés mutu i la primera de moltes col·laboracions entre les quals destaca aquest últim llibre.

Després del parlament, van obsequiar el poble de Rossell amb una obra inèdita de Fèlix Mas, sent l’alcalde el receptor i agraint de nou als autors la seua visita.


La presentació va estar amenitzada, tant al principi com a la fi, pel grup senienc ‘Viatges extraordinaris 3’, qui van delectar a l’audiència en temes de rock clàssics.


Si esteu interessats en l’obra, podeu trobar-la a la llibreria Gumer de La Sénia o la llibreria Els Diaris de Vinaròs. Si voleu editar la vostra pròpia obra, la nostra Editorial Antinea us pot ajudar: webmaster@editorialantinea.com

Article anteriorInfidelidad (autoayuda)
Article següentPassejada per l’Ampolla (Baix Ebre)