Inici VINARÒS Exposició d’olis de FÈLIX MAS i presentació de FÈLIX IN VERSO de...

Exposició d’olis de FÈLIX MAS i presentació de FÈLIX IN VERSO de Victòria Panadés

341

Inauguració de l’exposició d’olis de l’artista FÈLIX MAS i presentació del llibre FÈLIX IN VERSO de Victòria Panadés

En l’auditori municipal Ayguals d’Izco, s’ha presentat el llibre i l’exposició, amb la presència i organització de la regidora de cultura Anna Fibla, amb els mitjans de comunicació i un aforament limitat de públic.


Les obres de l’artista Fèlix Mas estaran exposades fins al 9 de maig, i el llibre FELIX IN VERSO, amb reproduccions d’aquests olis i poesies de Victòria Panadés, es podrà adquirir a les llibreries ELS DIARIS de Vinaròs o GUMER de la Sénia.

IMPRESSIONS AMB FÈLIX MAS

Qui ha tingut la fortuna de conéixer personalment Fèlix Mas i alhora ha pogut permetre’s un viatge oníric per la miscel·lània de la seua obra, és molt probable que el definisca amb una única paraula: encantador.
Fèlix Mas és un home culte, viatjat i a cada pas recorda un episodi magnífic impensable per a la majoria.
Va nàixer a Barcelona, en un ambient lligat a l’art. Amb aquestes premisses i els seus estudis a l’Escola Sant Jordi i l’Escola d’Arts i Oficis, la carrera de Fèlix estava perfectament orientada
L’any 1957 es va unir a l’agència internacional Josep Toutain, i el món del còmic va ser durant molts anys el seu mitjà de vida. Els seus còmics van aparéixer sovint en les revistes britàniques per a adolescents fins a principis dels anys setanta.
Les vinyetes amb anguloses, expressives i belles joves el van conduir a treballar a Escandinàvia com a il·lustrador en revistes de primer nivell.
Va treballar a les revistes Warren d’Estats Units; després, va crear relats breus de terror per a les revistes Creepy i Vampirella, en què un dels seus capítols va ser considerat el millor de la saga.
La seua obra pictòrica és extensa i es defineix com obra de culte pel que fa a la representació de la dona.
Tècnicament destaquen les línies anguloses i aristades de dones ambientades a l’Orient o l’antic Egipte.
Mirades absents o desafiadores, però que toquen l’ànima de qui les contempla.
Amb aquestes premisses, és d’obligat compliment visitar l’exposició de Fèlix Más i adquirir alguna de les seues belles obres, curulles de primavera, papallones, flors, ocells i enigmàtiques dones.
Una bona inversió i un plaer per als sentits. FELIX MÁS, és un privilegi a tindre en compte.

Victòria Panadés