Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Presentació del llibre ‘Historia de Canet lo Roig’ de Rafael Alegre

Presentació del llibre ‘Historia de Canet lo Roig’ de Rafael Alegre

738

El passat diumenge 9 d’agost es va presentar a Canet lo Roig el tercer llibre de Rafael Alegre Capafons, editat per Editorial Antinea: ‘Història de Canet lo Roig: Vida de nuestros antepasados’. El llibre recull les històries orals i localitzacions de Canet lo Roig, així com història del futbol local, grups de música, etc. Els veïns de Canet han aportat i col·laborat en aquest llibre, amb el seu testimoni i fotografies.

Conjunto Bahía

El lloc de la presentació va ser l’antiga Escola, restaurada per l’ajuntament,  un lloc ideal en magnífiques vistes, on els assistents van poder gaudir de l’acte amb mesures de seguretat i distanciament social i va ser difós per aquest mitjà i retransmesa per Canal 56.

La mateixa presentació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la localitat, Àngeles Pallarés, que va explicar com es va vincular l’autor a Canet mitjançant una història de ball i amor; també va participar en l’acte Pablo Castell, d’Editorial Antinea, que va destacar la feina de recull i recopilació d’aquest material que ara ja es preservarà gràcies a l’obra, i l’autor Rafael Alegre, que va explicar que l’obra va dedicada als avantpassats “ya que con su trabajo, esfuerzo y dedicación nos han dejado un maravilloso pueblo donde da gusto vivir.”

L’obra ha estat corregida i maquetada per Raquel Vericat. De moment es pot aconseguir pel propi autor, comprant-la a l’ajuntament de Canet o bé a la llibreria Els Diaris de Vinaròs. Més endavant serà posada a la venda on-line.

 

 fotos: Difo’s / 7dies

Article anteriorFiffi Aidoo nuevo jugador del C.B.Benicarló
Article següent(Autoayuda) La historia de tu vida