Inici VINARÒS La Federació de Confraries de Vinaròs convoca el concurs d’aparadors de Setmana...

La Federació de Confraries de Vinaròs convoca el concurs d’aparadors de Setmana Santa

286

Bases III Concurs Aparadors de Setmana Santa de Vinaròs 2023

Amb motiu de la celebració de la Setmana Santa de 2023, la Federació de Confraries de Setmana Santa de Vinaròs convoca l’III Concurs d’Aparadors de la Setmana Santa de Vinaròs, i publica les bases que regeixen el mateix i a la qual estaran subjectes tots els participants.

1.- Pot presentar-se qualsevol establiment obert al públic que compti amb aparador a la via pública. La decoració haurà d’estar ambientada en la SETMANA SANTA.

2.- La decoració haurà d’estar realitzada el DIMARTS 28 DE MARÇ a les 9 hores.

3.- Els establiments que desitgin participar en el concurs hauran de remetre un correu electrònic a info@semanasantavinaros.es indicant el nom de l’establiment, el nom del titular de l’establiment, l’adreça, horari, i telèfon de contacte. Es remetrà contestació al correu d’inscripció que servirà com a resguard que s’ha presentat.

4.- El termini d’inscripció finalitzarà a les 24:00 hores del DIVENDRES 24 de MARÇ de 2023.

5.- El jurat estarà compost per la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs i la Comissió Permanent de la Federació de Confraries. La Secretaria del concurs aixecarà una acta amb el resultat del veredicte del jurat, la decisió del qual serà inapel·lable.

El jurat visitarà els establiments entre els dies 28 i 29 de març de 2023 dins de l’horari d’obertura assenyalat pels comerços.

La fallada del concurs es farà públic i el dimarts 4 d’abril entre les 19 i 20h es lliuraran els diplomes en els establiments guanyadors.

6.- S’atorguen els següents premis:

▪ PRIMER PREMI: 250€ i diploma.

▪ SEGON PREMI: 150€ i diploma.

▪ TERCER PREMI: 100€ i diploma.

Els premis estaran subjectes a la retenció corresponent.

7.- La participació al concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases.