Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Cervera del Maestre celebrarà el 26 de febrer una nova edició de...

Cervera del Maestre celebrarà el 26 de febrer una nova edició de la Marxa Senderista

540

Amb aquest any ja son 18 les edicions de la tan consolidada Marxa Senderista, que cada any atrau a prop de 600 participants

Organitzada pel Club Ciclista Cervera i amb recorregut del més variat al llarg del seu ampli terme municipal (camí, rambla, senders, assegadors, etc.), la marxa consta de dos rutes amb diferents nivells de dificultat: un recorregut curt de dificultat baixa, amb uns 14 kilòmetres de distància aproximadament, i un recorregut llarg de dificultat mitja amb uns 20 kilòmetres. Al llarg dels dos recorreguts hi ha diferents controls i avituallaments on  s’ofereix menjar i aigua als participants, i al final de la volta es celebra el gran dinar de germanor amb l’olleta típica cerverina.

Aquets any el traçat discorre pel sector sud-oest del terme de Cervera, en ple cor de la Serra Vall d’Àngel, on els participants podran gaudir d’unes fabuloses vistes i sobre tot endinsar-se en la natura a traves dels nous senders i camins de pota que s’han recuperat, netejat i habilitat per a l’ocasió. Com a novetat introduïda fa uns pocs anys, es dona la possibilitat a tot aquell inscrit de participar amb un “chip” per a l’obtenció d’un diploma participatiu amb el temps emprat sense distinció de categoria. Es recomana , això sí, portar calçat còmode i estar en bona forma física.

El límit d’inscripció finalitza el 21 de febrer. Es pot formalitzar la mateixa a la pàgina web www.hjcrono.es o als locals col·laboradors:

  • ESPAI NATURA, C/ del Mar 12, Rossell
  • DEPORTES MOLINER BERNAD, Plaça San Vicent 12, Vinaròs
  • ESPORTS ARIN, C/ Cristo del Mar 169, Benicarló
  • CICLES FANDOS, Avda Tarragona 21, Vinaròs
  • DECATHLÓN VINARÒS, C/ Dauradors, Vinaròs

+ info a la web www.clubciclistacervera.com