Inici VINARÒS Cementeri de Vinaròs: tot a punt per Tots Sants

Cementeri de Vinaròs: tot a punt per Tots Sants

403

Cementeri de Vinaròs: tot a punt per Tots Sants. Galeria d’imatges per Julián Zaragozà.

L’Ajuntament a través de la Regidories d’Obres i Serveis i Governació, encapçalades per Carmen Morellà i Fernando Juan, amb la col·laboració de la Policia Local i Brigada Municipal, ha establert mesures d’higiene i distanciament per a garantir la seguretat de les desenes de persones que assistiran al cementeri municipal, amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

L’accés serà lliure, sense necessitat de demanar cita prèvia i s’habilitaran accessos amb indicacions, tant d’entrada com de sortida, per evitar els encreuaments. Així mateix, es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts del cementeri municipal per a facilitar el rentat de mans als visitants, a més de continues tasques de desinfecció de les zones comuns i superfícies de contacte. Tot i així, es recomana evitar tocar el mobiliari o superfícies, a més de reduir el màxim el temps al cementeri, per evitar aglomeracions i riscos.

Pel que fa a les flors, es permet tant les naturals com les artificials i a més per part de l’Ajuntament es facilitaran escales i aixetes, igual que en els anys anteriors.

Per últim, recordem als veïns que l’horari del cementeri és de 9:00h a 20:00h ininterrompudament.