Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs adequa el cementeri municipal amb motiu de la celebració...

L’Ajuntament de Vinaròs adequa el cementeri municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants

295

Les feines inclouen l’habilitació d’estacionaments a la zona exterior, mentre que a l’interior només podran aparcar els vehicles amb la targeta de mobilitat reduïda

Fotos: Julián Zaragozà

La Brigada Municipal treballa durant aquests dies en les darreres feines de pintura, jardineria i desbrossament de les restes vegetals, per garantir unes instal·lacions en òptimes condicions per a les centenars de persones que durant aquests dies pujaran fins al cementeri per recordar als difunts.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “les tasques de manteniment es realitzen de forma periòdica al llarg de l’any, però amb l’arribada del Dia de Tots Sants s’intensifiquen per deixar el cementeri en un estat òptim”. En aquest sentit, ha destacat que garantir aquest important servei per a la ciutadania és una de les principals prioritats de la Regidoria, i durant aquest 2022, s’han realitzat diverses inversions, com l’adquisició de dues escales i la finalització de 152 nínxols nous.

D’altra banda, la Brigada Municipal també ha habilitat un pàrquing al terreny continu al cementeri municipal per garantir estacionament suficient per als veïns que s’apropen fins a les instal·lacions. Així mateix, també s’habilitarà un pàrquing públic a la zona de l’ermita de Sant Gregori i es restringirà l’accés al recinte del cementeri als vehicles, excepte els degudament identificats amb la targeta de mobilitat reduïda, que podran accedir per les entrades est.

Per últim, recordem als veïns que l’horari del cementeri és de 9:00h a 20:00h ininterrompudament.