Inici COMARQUES L’Ajuntament de Vinaròs suspén Ànimes 2020

L’Ajuntament de Vinaròs suspén Ànimes 2020

679

Aquesta decisió no afecta al protocol del cementeri municipal que mantindrà totes les mesures establertes per a garantir la salut dels visitants

L’Ajuntament de Vinaròs ha decidit suspendre tots els actes previstos per a Ànimes 2020 amb motiu de les noves mesures adoptades per la Generalitat Valenciana. Tot i que des del Govern Municipal i organitzadors s’havien establert unes estrictes normes higièniques i de distanciament, per a poder gaudir de les activitats amb seguretat, s’ha decidit cancel·lar tota la programació com a mesura preventiva.

El primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “la salut de les persones és el més important i ara més que mai cal respectar totes les normes establertes per evitar una possible propagació del coronavirus a Vinaròs, per aquests motius hem decidit suspendre els actes d’Ànimes 2020”. En aquest sentit, ha demanat als veïns el compliment de les noves mesures adoptades per la Generalitat que sobretot volen protegir la salut dels veïns i evitar nous contagis a la Comunitat.

Albella ha insistit que la millor forma de combatre a la Covid-19 és respectar totes les normes establertes per les autoritats sanitàries que són el rentat de les mans, l’ús obligatori de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat. Segons assenyalava “només així, amb la cooperació de tots aconseguirem superar aquesta difícil situació”.

Cementeri municipal

Pel que fa a les visites al cementeri, es mantindrà el protocol establert per les Regidories d’Obres i Serveis i Governació, encapçalades per Carmen Morellà i Fernando Juan, amb la col·laboració de la Policia Local i Brigada Municipal per garantir la salut dels veïns.

Recordem que l’accés serà lliure, sense necessitat de demanar cita prèvia i s’habilitaran accessos amb indicacions, tant d’entrada com de sortida, per evitar els encreuaments. Així mateix, es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts del cementeri municipal per a facilitar el rentat de mans als visitants, a més de continues tasques de desinfecció de les zones comuns i superfícies de contacte. Tot i així, es recomana evitar tocar el mobiliari o superfícies, a més de reduir el màxim el temps al cementeri, per evitar aglomeracions i riscos.