Inici BENICARLÓ BENICARLÓ: lo més vist de l’any

BENICARLÓ: lo més vist de l’any

854

Com és tradició, us oferim un reportatge ESPECIAL amb les notícies més vistes de Benicarló a la nostra web l’any 2022

 

Com ja és costum a principis de l’any nou, us oferim el rànquing de les notícies més vistes aquest 2022, amb el meu breu comentari, ja que alguns temes inclús han tingut el seu propi especial dedicat i ampliat a les revistes i també un enllaç a la notícia. Les estadístiques manen i sou VATROS, LECTORS qui heu confeccionat, amb la vostra audiència, aquesta llista. Segons la meua opinió com a editor/director (i sempre dins del meu criteri personal) falten notícies i temes que jo considero també molt importants, i que el temps ficarà al lloc que li correspon.

A banda de les notícies en general sobre Falles (50 anniversari), Sant Antoni i Festes Patronals, Festival Gastronòmic, Festa de la Carxofa, etc.. destaquem també en general com a temes ‘trending topic’ les notícies de tipus polítics per la proximitat del fi de la legislatura i els canvis interns dels partits, però normalment ja publiquem i analitzem en més profunditat a la revista de paper.

Seguidament us oferim les notícies particulars més vistes segons dinastats i google analytics. Gràcies de nou i que tingueu un feliç i pròsper 2023.

Pablo Castell, editor

 

Desaparecido en Benicarló. Se ruega colaboración ciudadana

La família va demanar col·laboració ciutadana i la gent va respondre amb tota la seua solidaritat. Finalment va ser trobat el cos i identificat a Gandia.

Desaparecido en Benicarló. Se ruega colaboración ciudadana

 

Centro Comercial de Benicarló Family Parc: estado actual y qué estará abierto para el 30 de noviembre

Ja es coneixia des de l’estiu que es treballava a destall per a completar el Centre Comercial, solucionant els problemes que s’havien trobat: l’accés, els recobriments i paredons que s’havien de fer de nou,… però la notícia que finalment s’obriria al públic cap al desembre va sorprendre a tots, creant una forta expectació. Des de 7dies vam fer un complet article per a complaure els lectors i aclarir rumors i fake news.

Centro Comercial de Benicarló Family Parc: estado actual y qué estará abierto para el 30 de noviembre

Otro palo para el Hospital Comarcal: Radiología no podrá cubrir las guardias a partir de enero

El personal de l’Hospital Comarcal feia pública en un comunicat la greu carència de professionals. Una lamentable situació, que a hores d’ara, encara no s’ha resolt. Una notícia trending més sobre l’hospital, on per desgràcia, hi abunden més les roïnes que les bones.

Otro palo para el Hospital Comarcal: Radiología no podrá cubrir las guardias a partir de enero

Benicarló: Els testimonis de Jehovà tornen a celebrar les seues reunions presencials després de dos anys realitzant-les per videoconferència

Moltes coses tornaven al 2022 i entre elles, les visites dels Testimonis de Jehová, que tenen una important comunitat a la zona. La notícia va provocar nombroses reaccions entre els nostres lectors.

Els testimonis de Jehová tornen als carrers de Benicarló dos anys després

 

Benicarló torna a ser la capital del coronavirus al Maestrat

La població començava el 2022 amb un fort rebrot de Covid-19 per les festes nadalenques. La vacunació intensiva va fer que finalment, la pandèmia al Maestrat s’estabilitzés a l’abril, i posteriorment anés pràcticament continua baixada.

ACTUALITAT CORONAVIRUS: en la cresta de l’ona, sense fre i amb rècord de contagis

 

Premis de la Loteria a Benicarló

En estar premiades la loteria d’entitats molt integrades i volgudes a la població, com  són l’associació Abó i Senén i la protectora Huellas i Zarpas, va ser molt difosa la notícia. Enhorabona a tots els premiats!

Premis de la Loteria a Benicarló

Celebració a Benicarló de la victòria de Marroc en el Mundial

Encara que no es va publicar directament a la web, sinó que va ser un vídeo compartit en exclusiva per al 7dies, i publicat al Facebook i Instagram, aquesta notícia mereix estar en aquest llistat, en ser molt trending.

El triomf de l’equip de futbol de Marroc contra Espanya al Mundial, va permetre somiar a la comunitat local, superior en nombre inclús a la de Castelló. Aquesta es va llençar al carrer per a celebrar-ho, provocant tota mena de comentaris a les xarxes socials.

Podeu veure el video aquí:

https://www.facebook.com/watch/?v=514965190589690

 

Com sempre, gràcies de nou als nostres lectors. Podeu buscar gratuïtament notícies a la lupeta, dalt a la dreta i trobar tota l’hemeroteca de la revista 7dies actualitat de Benicarló a l’enllaç:

https://issuu.com/7dies/stacks/19931a3505af4f63962ce0916b0c728d