Inici BENICARLÓ Els testimonis de Jehová tornen als carrers de Benicarló dos anys després

Els testimonis de Jehová tornen als carrers de Benicarló dos anys després

2400

Els testimonis de Jehová, coneguts a Benicarló des de fa moltes dècades per la seua labor de predicació pública, tornen aquest mes als carrers per a reprendre aquesta activitat.


Al març de 2020, els testimonis de Jehová van suspendre la seua labor de predicació pública a causa de la pandèmia de COVID-19. Ho van fer fins i tot abans que el govern espanyol imposara restriccions sanitàries que van afectar les activitats religioses.
A tot el món, els Testimonis reprendran simultàniament algunes facetes del seu ministeri públic amb l’excepció de la seua coneguda predicació “de casa a casa”, que segueix suspesa.
A partir d’ara, se’ls podrà trobar als carrers i en els llocs més concorreguts de les nostres ciutats amb exhibidors portàtils de publicacions bíbliques gratuïtes. També han représ les seues visites regulars a les presons.
“Podem trobar de nou als testimonis de Jehová de Benicarló amb els seus exhibidors de publicacions portàtils a la Plaça Constitució,carrer San Juan i hospital Vinaròs disponibles per a distribuir publicacions bíbliques gratuïtes a qui ho sol·licite”, va declarar el portaveu dels testimonis de Jehová a Castelló, Pedro Carrilero.


Encara que no ho exigisca la llei actualment, quan facen aquest treball voluntari, la majoria dels testimonis de Jehová continuarà portant màscara.
Durant aquest llarg període de més de dos anys, els testimonis de Jehová no han estat inactius. Han intentat arribar a la gent a través de cartes, telèfon i per altres mètodes virtuals.


També han celebrat totes les seues reunions religioses sense interrupció a través de videoconferències. A l’abril d’enguany, les reunions es van reprendre en un format híbrid, és a dir, presencialment i per videoconferència simultàniament.
A Espanya hi ha més de 122.000 testimonis de Jehová, distribuïts en més de 1.400 congregacions, sent presents al país des de principis del segle XX. Va ser en 1970, després de dècades de proscripció i a causa de la tan esperada llibertat religiosa, quan es va atorgar a la confessió dels Testimonis Cristians de Jehová reconeixement legal. El 29 juny de 2006 se’ls va concedir l’estatus legal de “notori arrelament”.