Inici BENICARLÓ 5 casos menys però 6 morts més en 5 dies (actualització de...

5 casos menys però 6 morts més en 5 dies (actualització de les dades)

676

Des que va donar les dades el dia 10, Sanitat continua actualitzant-les: 127 casos positius i 20 morts al Departament de Vinaròs, que comprén el Baix Maestrat i Els Ports.

Sanitat confirma 3.360 altes i 211 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Dels 211 nous casos positius, 59 es troben a la província de Castelló, 55 en la d’Alacant i 97 en la de València

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut aquest dimecres 15 de març, per a actualitzar la informació sobre la incidència del coronavirus en la Comunitat Valenciana. Barceló ha destacat que s’han donat un total de 3.360 altes (291 des de l’actualització d’aquest dimarts): 329 a la província de Castelló, 1.314 en la d’Alacant i 1.717 a la província de València.
A més, s’han detectat 211 nous casos positius, que eleven a 9.424 el total de casos positius, dels quals 1.344 es troben ingressats a l’hospital i 301 d’ells en l’UCI.
Dels 211 nous casos positius, 59 es troben a la província de Castelló, 55 en la d’Alacant i 97 en la de València.
Per províncies, el nombre total de casos positius és de 1.192 a la província de Castelló (199 hospitalitzats, 36 d’ells en l’UCI), 3.378 a la província d’Alacant (392 hospitalitzats i 112 d’ells en l’UCI), i 4.849 a la província de València (753 hospitalitzats i 153 d’ells en l’UCI). A més, hi ha 5 casos que no s’han assignat encara.
El nombre de professionals de la Sanitat que han donat positiu en total és de 1.524 (194 a la província de Castelló, 599 en la d’Alacant i 731 a la província de València). De tots ells, han rebut ja l’alta 494 persones.
Fins a l’actualitat s’han produït un total de 945 defuncions en la Comunitat Valenciana: 124 a la província de Castelló, 357 a l’Alacant i 464 en la de València.
Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 31.970.

Fins al moment, 2.383 professionals de la Sanitat s’han inscrit en la borsa de treball habilitada per la Conselleria de Sanitat perquè personal mèdic i d’Infermeria jubilat amb edats fins als 70 anys i personal facultatiu que encara no té especialitat puguen ajudar a combatre el coronavirus.
– Personal mèdic jubilat amb menys de 70 anys: 104
– Persones graduades en Medicina sense especialitat: 1.048
– Persones graduades en Infermeria: 1.177
– Personal d’Infermeria jubilat amb menys de 70 anys: 54

D’altra banda, s’han rebut 2.976 crides en el número 900 36 22 36, habilitat perquè persones de grups de risc o amb símptomes de coronavirus puguen sol·licitar medicaments a domicili. En total, s’han tramitat 1.736 sol·licituds (180 a la província de Castelló, 1.095 en la de València i 488 a la província d’Alacant).

Actualització de la situació en residències
La consellera ha actualitzat també la situació de les residències de la Comunitat Valenciana. En aquests moments hi ha casos positius en 97 centres (16 a la província de Castelló, 20 en la d’Alacant i 61 a la província de València).
– Residents que han donat positiu: 1.277
– Personal treballador que ha donat positiu: 332
– Residents que han mort: 316
En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 23 residències en la Comunitat Valenciana:
4 a la província de Castelló: 1 en el departament de Vinaròs, 1 en el departament de l’Hospital General de Castelló i 1 en el departament de la Plana. La quarta residència pertany al departament de Sagunt, encara que està situada en un municipi de la província de Castelló.
6 a la província d’Alacant: 2 en el departament d’Alcoi, 1 en el departament de la Marina Baixa, 1 en el departament de Sant Joan, 1 en el departament d’Elda i 1 en el departament de l’Alacant- Hospital General.
13 a la província de València: 1 en el departament de Sagunt, 2 en el departament Clínic-Malva-rosa, 4 en el departament de la Fe, 5 en el departament de Requena i 1 en el departament de l’Hospital General de València.

Informació en la web amb actualització de les dades de coronavirus

Des del dia 10 de març, la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ofereix un nou espai en el portal web sanitari de coronavirusportal on es podrà on es podrà consultar l’evolució diària de casos, defuncions i altes, així com i altes, així com el nombre total de positius i del nombre total de positius i de defuncions per departaments de salut.
Aquesta eina s’ha desenvolupat amb la col·laboració de l’Institut de Cartografia Valencià i conté una sèrie de dades que s’actualitzaran de Cartografia Valencià i conté una sèrie de dades que s’actualitzaran de manera diària.

D’una banda, es podran consultar les dades de l’últim dia (casos positius, persones recuperades i morts). Per un altre, dues gràfiques. La primera mostrarà l’evolució, dia a dia, de positius, defuncions i altes, i la segona inclourà l’evolució, dia a dia, de positius, defuncions i altes, i la segona inclourà també hospitalitzats i ingressats en UCI, mostrant així l’evolució en hospitalitzats i ingressats en UCI, i l’evolució de la corba d’aquesta pandèmia en la Comunitat Valenciana.

Els usuaris comptaran també amb una secció que mostra informació per a secció que mostra informació per departaments de salut. Es tracta, d’una banda, d’un mapa interactiu en el qual a interactiu en el qual es podran seleccionar els diferents departaments de salut per a saber quants es podran seleccionar els diferents departaments de salut per a saber quants casos positius s’han confirmat en cadascun d’ells i el nombre de morts. Per una altra, d’una taula que ordena els departaments per nombre de positius. A més del número total i les defuncions que s’han produït, es mostra la taxa de positius cada 100.000 habitants.

Finalment, hi ha un registre del total de casos positius en la Comunitat Valenciana, les persones mortes, les persones donades d’alta i les que es troben hospitalitzades i en UCI.

Tota la informació actualitzada en:

 http://coronavirus.san.gva.es/ca/iniciohttp://coronavirus.san.gva.es/ca/inicio

Article anterior‘Compra massiva de llibres’ per part de la Generalitat Valenciana
Article següentNoves mesures fiscals de l’ajuntament de Vinaròs