Inici VINARÒS Vinaròs oferirà una extensa programació de Nadal

Vinaròs oferirà una extensa programació de Nadal

158

Tallers, concerts, l’arribada de l’Home dels Nassos, la rebuda del patge reial o la tradicional Fira de Nadal formaran part de l’agenda d’activitats per a tots els públics

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Paula Cerdà, ha presentat una extensa programació carregada d’actes perquè grans i petits puguen gaudir d’unes bones festes nadalenques. Concerts, cercaviles, tallers infantils i xerrades formaran part de la variada oferta d’activitats organitzada des de l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats locals.

Cerdà detallava tota la programació amb propostes com la projecció del concert 6 anys sense Santos, que es farà a l’Auditori Carles Santos de la Fundació Caixa Vinaròs demà dimarts 5 de desembre o el concert que oferirà la Banda Infantil i Cor de La Alianza per al dissabte 16 de desembre. Tampoc faltarà la tradicional Fira de Nadal del 15 al 17 de desembre, a més de les desfilades que oferiran les entitats musicals, socials i esportives de la localitat per crear un bon ambient festiu durant aquestes dates nadalenques.

La recepció del Pare Noel per al 23 de desembre, la celebració dels 100 anys de l’orgue de l’església arxiprestal amb un concert especial per al 30 de desembre i l’arribada de l’Home dels Nassos per al 31, també formaran part de la programació. Ja per al mes de gener, el dia 3, es farà la recepció dels patges reials a la plaça de Sant Antoni.

La regidora ha agraït la col·laboració de totes les entitats que faran possible la celebració de la programació nadalenca i convidava tots els veïns i veïnes a gaudir dels actes que s’han preparat. Poden consultar tota l’agenda d’activitats al web de l’Ajuntament i xarxes socials, a més de recollir els llibrets a la Tourist Info.