Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà aquest cap de setmana la Fira de Nadal

Vinaròs celebrarà aquest cap de setmana la Fira de Nadal

155

Les places Parroquial i Sant Valent s’ompliran de paradetes amb productes dels comerços locals, a més d’oferir una variada programació per a tots els públics

La Regidoria de Comerç, encapçalada per Paula Cerdà, ha presentat una nova edició de la Fira de Nadal que se celebrarà aquest cap de setmana del 15 al 17 de desembre. Les places Parroquial i Sant Valent comptaran amb una trentena de paradetes amb productes de proximitat i dels comerços locals per fer les compres nadalenques.

Cerdà ha destacat que a banda de la Fira, també es podrà gaudir d’una variada programació amb tallers de maquillatge artístic i de manualitats nadalenques, cantada popular de nadales, actuacions de ball i cercaviles, per tal de crear un bon ambient festiu. També s’oferirà el taller de música en família a la plaça de Cardenal Tarancón el matí del diumenge, en aquest cas, per a participar cal fer una inscripció prèvia gratuïta a la Biblioteca Municipal fins al 15 de desembre.

La regidora aprofitava per agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que faran possible aquesta agenda festiva durant la fira comercial. D’altra banda, Cerdà detallava que “la Fira de Nadal és una bona oportunitat per mostrar la variada oferta comercial que ofereix el municipi i ajudar així a dinamitzar les compres”. En aquest sentit, assenyalava que “apostar per les botigues locals és apostar pel nostre comerç i la creació d’ocupació al municipi”.

Per finalitzar, la regidora convidava tots els veïns de la comarca a apropar-se aquest cap de setmana a Vinaròs per gaudir de la Fira de Nadal i de les moltes activitats que s’han organitzat per a tota la família.