Inici VINARÒS Vinaròs fomentarà l’ús de la llengua amb «Nadal en valencià»

Vinaròs fomentarà l’ús de la llengua amb «Nadal en valencià»

131

L’Ajuntament de Vinaròs ha repartit a tots els centres educatius de primària i al Centre d’Educació Especial Baix Maestrat exemplars de cartes per als Reis d’Orient

Tot l’alumnat de Vinaròs, des d’infantil fins a 3r de primària, rebrà un exemplar de la carta als Reis d’Orient en format desplegable a color. La regidora de Promoció del Valencià, Paula Cerdà, ha recordat que “la carta és només una part de la campanya que pretén oferir recursos per viure plenament el Nadal en valencià”. Segons indicava en el web www.javenenelsreis.com es poden trobar jocs, la carta emplenable en línia amb possibilitat d’enviar-la electrònicament o una versió de la carta en blanc i negre per a acolorir-la al gust de cada xiquet i xiqueta.

A l’entrada del Mercat Municipal de Vinaròs s’instal·larà una bústia perquè es puguen deixar les cartes, també hi haurà una bústia a la Fira de Nadal o es podran entregar en mà al patge reial quan ens visite al gener.

Aquesta iniciativa s’emmarca en una campanya general, fruit del treball coordinat de les oficines de Promoció del Valencià en què participen molts ajuntaments valencians, la Diputació de València i que compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació.