Inici VINARÒS Vinaròs oferirà una nova edició de l’Escola de Nadal

Vinaròs oferirà una nova edició de l’Escola de Nadal

164

Els xiquets i xiquetes podran gaudir d’una variada programació d’oci educatiu mentre s’ajuda a les famílies amb la conciliació

La regidora d’Educació, Lara Guadix, ha presentat aquest matí una nova edició l’Escola de Nadal, que s’oferirà del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener al col·legi de la Misericòrdia. Enguany la temàtica de les activitats serà “Nadal pel món” per mostrar als xiquets les diferents formes que hi ha de celebrar aquesta festivitat.

Guadix ha destacat que l’Escola de Nadal es farà en horari de 8:45h a 13:30h amb la finalitat d’ajudar als pares i mares a poder conciliar la vida laboral amb la familiar. Segons insistia “es tracta d’una programació adreçada a l’alumnat d’infantil i primària, on a banda de gaudir d’entreteniment, podran conéixer millor com les diferents cultures celebren el Nadal”.

Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar fins al 15 de desembre de forma telemàtica a través del següent enllaç: www.escoletesvinaros.com, amb el preu de 12€. En cas d’ajuda o de dubtes a l’hora de formalitzar la matrícula poden telefonar als números 964 83 04 40 o al 630 29 45 63.